Cum să îi impresionezi părinții în 5 pași

Prima întâlnire cu părinții iubitului este unul dintre cele mai dificile momente într-o relație. Ai emoții, faci tot posibilul să pari perfectă și simți că nu-ți iese deloc. Urmează aceste sfaturi și îi vei impresiona:

 

Îmbracă-te adecvat

Prima impresie contează foarte mult, iar vestimentația este un element esențial în acest sens. Păstrează-ți ținutele sexy pentru o altă ocazie și alege, de data aceasta, ceva simplu și drăguț. Discret, mai presus de toate.

 

Fă-le un cadou

Dacă ești invitată la ei acasă, e de preferat să nu mergi cu mâna goală. Nu trebuie nici să cazi în cealaltă extremă și să le iei ceva scump sau extravagant. Mergi împreună cu iubitul la shopping și cumpără ceva ce crede el că le-ar plăcea sau trebui prin casă.

 

Complimentează-ți iubitul de față cu ei

Amândurora le va surâde faptul că le apreciezi băiatul, mai ales dacă spui lucruri de genul ,,E foarte educat!”. Părinții vor considera că au principalul merit în acest sens și se vor mândri.

 

Apreciază mâncarea

Dacă prima întâlnire cu ,,socrii” are loc acasă la ei, profită de momentul în care mâncați pentru a complimenta bucătăreasa/bucătarul. Se va bucura că cineva îi recunoaște meritele și te va îndrăgi instant. Pentru un bonus, cere-le și rețeta, chiar dacă nu ai de gând să gătești vreodată – îi va face plăcere să ți-o explice.

 

Păstrează dragostea pentru altă dată

Evident că părinții lui știu că voi vă bucurați de momente intime ori de câte ori aveți ocazia, dar trebuie să fii cât mai ,,cuminte” de față cu ei. Nu vă cuddle-uiți și nu vă sărutați – asta i-ar face să se simtă în plus!

 

Dacă i-ai cunoscut deja părinții, povestește-ne și nouă experiența!

 

 

Foto: 123rf.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata