Cum sa decorezi un dining room șI un living micut

Dining room-ul este un spațiu în care se consumă alimente. Pentru un plus de confort dining room-ul este adiacent bucătăriei pentru a ușura servirea.

Decorarea unui spațiu multifuncțional poate părea dificil. Fiecare cameră ar trebui să fie definită în mod clar și plăcut vizual. În caz contrar, casa ta va părea aglomerată și unificată așa cum nu ți-ai dorit.
Decorarea unui living mic combinat cu o sufragerie și două camere separate, dar cu un design comun, culori, țesături și vopsea este ceva ideal.

Înainte de a începe decorarea, evaluază zona și vizualizează cum ai putea încorpora elementele de mobilier în ambele domenii.

Pași de urmat

1. Vopsiti peretii de aceași culoare. Decide cu privire la o singură culoare potrivită atât pentru camera de zi cât și pentru dining room. Având în vedere că spațiul este mic, alege o culoare neutra sau soft. O opțiune este un galben unt deschis sau un verde salvie moale.

2. Adăugați covoare în living și dining room. Aranjează-le, astfel încât acestea să definească o cameră cu două spații separate. Vizual, așa vor arăta. Puteți așeza unul sub masa din sufragerie și un alt sub masuța de cafea. Nu trebuie neapărat să fie de același culoare, dar ar trebui să aibă un model similar.

3. Adauga accente de culoare din țesături, cum ar fi, perne și șervețele.
Utilizați aceleași țesături în a doua jumătate sala de mese ca și în a doua jumătate a camerei de zi. Acest material poate fi folosit în zona de mese în șervețele sau ca o față de masă. Puteți utiliza același material folosit la fețele perinelor de pe canapea și pentru a confecționa fața de masa. Țesătura care o veți alege depinde de culoarea peretelui. Păstrați-l relativ neutru cu accente de alte culori, cum ar fi portocaliu sau albastru.

4. Adauga un pendul pentru zona de luat masa. Suspendați-l deasupra mesei din dining. Astfel va face să apară separat vizual din camera de zi. Instalați un variator astfel încât să puteți ajusta iluminarea după cum este necesar.

5. Aranja mobila din camera de zi în jurul mesei de cafea pentru a crea un spațiu definit. Acest lucru creează, de asemenea, o zona de conversatie pentru divertisment. Adauga lămpi pe lângă canapea. Iluminatul extins ar trebui să înconjoare tot acest spațiu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata