Cum sa amenajezi un living micut

În decursul unei zile, cel mai mult timp îl petrecem în living. Amenajarea unui living micuţ se poate realiza cu succes daca profităm de spaţiile micuţe.

Pentru a face ca un spaţiu mic să strălucească, alege culori neutre, spaţii de depozitate şi evită dezordinea.

Pentru evitarea dezordinii trebuie să apelaţi la soluţii de depozitare, în spaţii mici puteţi profita de spaţiul de sub masa de cafea, rafturi de perete în colţurile livingului. Poti tine cont şi de dulapurile care au integrate cutii de stocare. Într-un spaţiu mic nu poţi depozita foarte multe, de aceea trebuie să păstrezi doar ceea ce este esenţial.

Un alt detaliu foarte importat în amenajarea unui living micuţ este alegerea culorilor. Mobilierul de culoare închisă face chiar şi un spaţiu mare să pară mic. Alegeţi nuanţe uşoare şi tonuri neutre. În spaţiile mici, ideal este să combinaţi doar trei culori, sau mai puţin. Pentru canapea sau mobilier alege culori solide, în rest foloseşte culori luminoase pentru modelele mici de decor şi pentru mobilierul de dimensiune mică.

În general, livingurile micuţe nu au suficienta lumină naturală. Pentru a lumina livingul alege-ţi lustre încastrate în tavan, sau montatete pe perete. Lampadarele au stil şi conferă un aspect deosebit, decorativ şi practic.
Dacă ai un living micuţ, slab iluminat, alege o nuanţă deschisă la parchet, mobilier, pereţi şi decor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata