Cum să amenajezi o baie modernă? Inspirație și ajutor de planificare

Stilul modern de amenajare poate avea mai multe direcții și implică o mulțime de elemente care pot fi integrate pentru crearea acestuia! În acest ghid axat pe baia modernă, îți arătăm cum să planifici și să proiectezi propriul spațiu personalizat. O zonă de baie de o frumusețe atemporală, în care te poți bucura de desfășurarea activităților zilnice de îngrijire. Conferă o atmosferă de relaxare suplimentară, lux, design, plăcere și confort în casa ta.

 

În primul rând, fă-ți o idee despre cum ai vrea să arate baia ta. Odată ce te-ai hotărât asupra unui concept, ar trebui să îl urmărești în mod consecvent. Într-o baie inspirată din natură, te poți bucura de o relaxare și o reîmprospătare minunată. De asemenea, poți crea o baie mobilată elegant, cu o notă personală. Iată mai jos temele sugerate:

 

Inspirație din natură: baie modernă cu aspect natural

  • Suprafețele și materialele naturale sunt o necesitate: plăci ceramice cu aspect lemnos, lavoare sau accesorii din lemn. Pardoselile cu aspect de piatră naturală arată, de asemenea, extrem de modern.
  • Din punct de vedere cromatic, nuanțele de bej împreună cu gri, granit sau antracit conferă băii tale un aspect actual. Pe pereți și podea, întreaga gamă de tonuri naturale funcționează foarte bine.
  • Îți plac accesoriile? Măsuțele laterale, scaunele, scările sau polițele din lemne sunt elemente extrem de potrivite pentru un cadru natural. De asemenea, plantele de un verde luxuriant, precum și covoarele și textilele în nuanțe pământii sunt elemente originale care atrag atenția.
  • Pentru și mai multă armonie, ai nevoie de o masca chiuveta de baie din lemn, cu finisaj maro (nuc american hickory), precum cel din exemplul de mai jos, disponibil pe germanquality.ro. Un amestec atractiv de materiale în baie poate fi reprezentat de o bază de lavoar cu finisaj maro și un lavoar ceramic alb. Aspectul extrem de modern al lavoarului se va combina armonios cu naturalețea finisajului bazei.

Geberit Smyle Square Baza lavoar suspendata – GQS German Quality

 

Declarație de stil: adaugă accente de lux într-o baie modernă

 

Elementele cu design deosebit, plasate cu pricepere, vor face ca baia ta să arate elegant și de calitate ridicată. Într-un interior discret, bateriile de baie moderne sau panelurile de duș cu hidromasaj dau impresia unor opere de artă.

 

  • Integrează toate lucrurile în unități incorporabile, dulapuri suspendate sau dulapuri înalte cu finisaje de suprafață exclusive. O mulțime de spații de depozitare vor permite ca ustensilele de baie să dispară din câmpul vizual, aspect ce creează un sentiment de ordine și plasează în centrul atenției designul deosebit al anumitor obiecte premium.
  • Elementele exclusive care atrag privirea sunt: căzile de baie freestanding, combinate cu baterii freestanding; o cabină de duș walk-in de mari dimensiuni, completată de un sistem de duș încastrat, ultramodern. Nu uita să iei în considerare și un radiator decorativ sau portprosop. Acestea au un design luxuriant, perfect pentru o baie în care accentul este pus pe calitate.
  • Dacă îți plac modelele și combinațiile de materiale, încearcă auriu cu marmură, sticlă cu piatră, suprafețe reci în alb/negru sau deschis/întunecat. Culorile, materialele și texturile aflate în contrast ridicat adaugă o notă de farmec băii.

 

Nu uita! Designul modern se caracterizează prin forme minimaliste și linii curate. Mai puțin înseamnă mai mult, iar simplitatea devine atuul băii tale!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata