Cum să alegi îmbrăcămintea medicală potrivită

În domeniul medical, îmbrăcămintea de serviciu este obligatorie și are un rol important în oferirea unui serviciu de calitate. Orice îmbrăcăminte medicală trebuie achiziționată doar de la magazine specializate în astfel de articole și trebuie să fie certificată în ceea ce privește calitatea sa.

 

Ce înseamnă o îmbrăcăminte profesională?

 

Având o experiență de 22 de ani în producția și comercializarea îmbrăcămintei de lucru, compania Bultex 99 vă propune o gamă variată de astfel de produse pe site-ul nostru Stenso.ro. Elementul principal este calitatea materialelor de fabricație, adaptate perfect muncii în laborator, în spital sau în cabinete medicale.

 

Puteți descoperi modele diferite pentru profesia de doctor sau asistent medical, din bumbac de cea mai bună calitate, având culorile adecvate fiecărei profesii.

 

Alegerea unei îmbrăcăminți de calitate, produsă de o companie specializată pe acest tip de produse, poate constitui un plus de valoare și siguranță pentru orice companie, protejând corpul de microbi și de murdărie.

 

Avantajele de achiziție unei haine medicale de calitate

 

Unele profesii, cum este și cea de lucrător medical se desfășoară în spații special destinate acestei activități, cu un contact permanent cu pacienții bolnavi și cu materiale biologice delicate sau cu un posibil risc de contaminare. De aceea, pentru tot personalul din unitățile medicale, alegerea unei îmbrăcăminți medicale de calitate este o prioritate și aduce numeroase avantaje:

 

  • o imagine identitară reprezentativă de apartenență la o anumită profesie, ceea ce pentru pacienți este de mare ajutor;
  • un confort ridicat datorită texturii respirabile din care sunt confecționate și care lasă pielea să respire pe timp de vară, când este mai cald și împiedică transpirația excesivă;
  • încălțămintea medicală ce trebuie purtată zilnic este confortabilă și flexibilă și asigură și protecția picioarelor în sezonul rece.

 

Modele de îmbrăcăminte medicală disponibile pe site

Pe site-ul senso.ro puteți descoperi numeroase astfel de produse, provenind de la peste 30 de mărci de haine de lucru. În categoria imbracaminte medicala puteți găsi:

  • tunici;
  • pantaloni;
  • halate;
  • produse de unică folosință;
  • papuci și saboți.

Aceste produse medicale pot fi cumpărate online, iar prețurile acestora sunt accesibile pentru orice buzunar.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata