Cum să alegi cadourile moderne pentru casa nouă

Alegerea unui cadou pentru o casa nouă nu este un lucru ușor de realizat. Pentru ca acesta să devină cadoul preferat, este nevoie de pricepere, timp și foarte multe căutări pe site-urile de profil sau în magazinele fizice din apropiere.

Lucrurile utile sunt apreciate

Să ne imaginăm faptul că, de curând, ne-am mutat într-o casă nouă. În această situație va trebui să cumpărăm o mulțime de lucruri, fără de care nu ne putem descurca în casa nouă. Deci, cheltuielile vor fi considerabile.

Ce s-ar întâmpla dacă, prietenii noștri ne-ar oferi în dar lucruri de foarte bună calitate, utile, spre exemplu?

Deci, o scurtă discuție ocolitoare cu proprietarii sau o vizită accidentală la fața locului, sub un pretext oarecare, te poate ajuta sa afli exact lucrurile necesare care lipsesc. După ce ai aflat detaliile mai rămâne să începi …căutările.

Indiferent ce vei alege să cumperi, perna cu memorie, toppere saltea, lenjerii de pat, halate de baie, set pentru accesorii baie, pilotă, pleduri, etc., îndreaptă-ți atenția către lucrurile de cea mai bună calitate. Vor ține mult și vor fi foarte îndrăgite, te asigur!

Idei de cadouri perfecte pentru casă nouă

Pernele ortopedice pot reprezenta un cadou util și foarte practic. La fel și pernele clasice sau decorative. O pilotă groasă foarte bună sau două pleduri de lână nu vor prisosi niciodată.

Pentru living poți alege un sistem audio profesional, un tablou pictat în ulei, seturi de pahare, vaze decorative înalte sau o carpetă țesută manual care se asortează cu mobila.

Nu uita de bucătărie. Seturi de farfurii, pahare, accesorii, fețe de mese, un cuptor cu microunde, un aparat pentru umidificarea aerului, seturi de cuțite sau tacâmuri sunt ideale pentru orice casă nouă.

Toate aceste lucruri pot fi însoțite și de o sticlă de vin sau de o pâine foarte proaspătă și gustoasă însoțită de un borcan cu sare.

Ce simbolizează vinul, pâinea și sarea dacă sunt oferite în dar într-o casă nouă?

Vinul este simbolul bucuriei, pâinea este simbolul norocului iar sarea reprezintă în această situație bogăția.

Nu uita de copii

Atunci când vei pregăti cadoul pentru casă nouă, nu uita să alegi ceva frumos și pentru copiii din familia respectivă. Vor fi cu adevărat fericiți și plăcut surprinși!

Și în această situație, sunt de preferat cadouri de casa noua practice. Spre exemplu, un set de pijamale, un halat de baie, jucării mari din pluș (cele vechi mai mult ca sigur că au rămas în casa veche sau au fost aruncate), decorațiuni de perete pentru camera copilului, haine pentru casă, jocuri, cărți noi, CD-uri, corpuri de iluminat, obiecte personalizate și trofee, etc.

Un cadou deosebit de casa nouă poate fi și o petrecere surpriză. Invitați mai mulți, muzică bună, preparate delicioase de la o firmă de catering, băuturile preferate, etc. Sau o excursie în străinătate pentru 7 zile, timp în care prietenii se vor ocupa de transportul lucrurilor, montatul mobilei sau decorarea casei.

Este frumos să primești astfel de cadouri de la cele mai îndrăgite persoane sau de la cele mai apropiate rude, într-un moment deosebit din viață.   

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata