Cum să ai un bal perfect

Ți-ai cumpărat biletul pentru bal? Ești gata să petreci o noapte memorabilă în club? Pariem că numai despre asta se vorbește în pauze. Iată ce trebuie să faci pentru ca totul să iasă perfect la bal:

Lasă-ți hainele la garderobă!

Poate nu ai chef să stai la coada de la garderobă și preferi să-ți lași geaca pe canapea, lângă tine. Dacă procedezi așa, există riscul să-ți dispară haina de sub nas. E stresant să fii pe ringul de dans și ochii să-ți rămână pironiți în direcția mesei, de teamă să nu-ți fure cineva geaca. Cel mai indicat este să o lași la garderobă și să păstrezi bonul. La sfârșit, returnezi hârtiuța respectivă și-ți iei lucrurile înapoi. Măcar așa scapi de o grijă!

 

Cheltuiește cu măsură!

Nimic nu e ieftin în club. Dacă o sticlă de apă costă în jur de 10 lei, un cocktail poate ajunge chiar la câteva zeci de lei. Dacă nu ești dispus să cheltuiești prea mult, consumă totul cu măsură! Dacă la plecare vei merge cu taxiul, pune-ți banii de drum într-un buzunar separat! Ar fi un adevărat dezastru să-ți dai seama că ai cheltuit tot ce aveai și că nu mai ai cum să ajungi înapoi acasă.

 

Rezervă masa împreună cu prietenii tăi!

Dacă vrei să te simți bine, e clar că trebuie să ai în jurul tău oameni pe care-i placi. Vorbește dinainte cu colegii cu care te înțelegi cel mai bine și rezervați-vă împreună o masă la care să stați cu toții. În caz contrar, riști să te trezești în mijlocul unor oameni pe care nu-i suporți sau pe care nici măcar nu-i cunoști. Evident, rezervarea mesei nu-i obligatorie. Poți dansa 90% din timp și, când vrei să-ți tragi sufletul un pic, te alături prietenilor care stau pe canapele.

 

Nu exagera cu nimic!

Dacă bei prea mult, riști să te faci de râs. Dacă dansezi prea mult, te poți trezi cu o febră musculară cumplită. Dacă stai prea mult pe canapea în loc să dansezi, o să treacă balul pe lângă tine și n-o să rămâi cu nicio amintire. Dacă arunci cu banii în stânga și-n dreapta, n-o să-ți mai rămână pentru taxi la întoarcerea acasă. Totul trebuie drămuit înțelept pentru a evita situațiile neplăcute și pentru a nu regreta ulterior nimic.

 

Ține cont de aceste sfaturi fără a uita să te distrezi! E bine să fii prevăzător, dar nu trebuie să lași grijile să-ți eclipseze noaptea.  Distracție plăcută!

 

Tu ce planuri ai pentru bal?

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata