in ,

Cum să ai pielea strălucitoare pe timpul verii

Sezonul cald se apropie de noi, motiv pentru care este extrem de important cum îți îngrijești pielea, tenul și părul care vor începe să fie expuse unor temperaturi foarte mari și razelor UV. Dacă îți dorești să ai o piele strălucitoare și sănătoasă doar prin metode naturale, citește în continuare și fii gata să le descoperi!

1. Pentru început, spală-ți tenul

Toate produsele destinate tenului sunt extraordinare, însă este esențial să începi o rutină de skincare prin spălarea feței. Din cauza umidității ridicate vara, sunt șanse să ai nevoie să îți speli tenul mai des comparativ cu alte sezoane, pentru a scăpa de excesul se sebum și praf.

2. Încearcă o terapie cu aburi o dată pe săptămână

Aburii sunt de ajutor pentru a căpăta elasticitate asupra tenului și de asemenea pentru a căpăta un chip sănătos și strălucitor. Această metodă este incredibilă pentru pori și curățarea pielii.

3. Exfoliază-te

Procesul de exfoliere este menit să înlăture pielea și celulele moarte de la suprafața pielii, pentru a preveni bronzarea neuniformă din timpul verii. Este indicat ca acest proces să se realizeze dimineața, înainte să aplici o cremă hidratantă și o cremă cu factor de protecție solară. Utilizează un scrub pentru corp cu efect strălucitor realizat din pudră din nuci de cocos în combinație cu diferite uleiuri vegetale. În plus, este indicată și exfolierea tenului. Acesta va intensifica nuanța bronzului.

3. Optează pentru dușurile reci

Dacă nu ai nici o problemă cu ele, atunci este extraordinar, deoarece dușurile cu apă rece sunt foarte benefice pentru pielea ta, pe timp de vară. Este indicat să optezi pentru dușurile reci vara, deoarece apa fierbinte și atmosfera sufocantă pot usca și elimina hidratarea din piele. Astfel, apa rece te va reîmprospăta și este benefică pentru pori.

4. Bea cât mai multă apă

Un lucru foarte important pentru o piele superbă este hidratarea din interior. Hidratarea reprezintă o necesitate pentru un aspect sănătos și frumos, pentru că vor fi eliminate toxinele din corp și piele. Din cauza faptului că vara transpiri mai mult, este indicat să bei cât mai multă apă pentru a-ți asigura un nivel optim de hidratare.

5. Nu uita să te demachiezi!

Una dintre cele mai mari greșeli pe care femeile le fac este că omit sau nu își mai doresc să se demachieze seara. Este un obicei extrem de dăunător pentru ten, pentru că înfundă porii și facilitează apariția punctelor negre. Este esențial să te demachiezi atât seara cât și din nou a doua zi dimineața, pentru a avea un aspect proaspăt și curat în fiecare zi.

6. Adoptă o alimentație sănătoasă!

Așadar, dacă vei adopta o alimentație sănătoasă, în mod clar pielea ta va fi și ea mult mai frumoasă și mai sănătoasă. Mâncarea sănătoasă este un prilej minunat pentru a-ți păstra pielea strălucitoare pe timp de vară. Încearcă să mănânci cât mai multe alimente bogate în vitamina C și să mai reduci din zaharuri, astfel vei căpăta un echilibru perfect în organism.

7. Nu uita niciodată de crema pentru protecție solară!

De fiecare dată când vrei să ieși din casă, este important să îți aplici o cremă cu protecție solară pe tot corpul. Trebuie să alegi o cremă cu factor de protecție ridicat deoarece, radiațiile soarelui sunt din ce în ce mai puternice, iar pielea ta ar putea suferi serios.

Sursa: elle.ro

Sursa foto: pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

O femeie întoarsă din Marea Britanie mărturisește care sunt condițiile dintr-un centru de carantină din Constanța

Familia Deliei Matache trece prin suferințe imense în această perioadă. Ce a pățit tatăl cântăreței