in

Cum să ai grijă de părul blond

Dacă cumva te gândești să îți faci o schimbare de look, una radicală chiar, trebuie să iei aminte de fapul că părul tău are nevoie să se păstreze într-o formă foarte bună și să i se permită să fie vopsit. Iar dacă îți dorești să te vopsești blond, atunci clar atenția ta trebuie să se îndrepte către produsele pe care le utilizezi și modului în care folosești diverse produse de styling.

Trebuie să știi faptul că orice ar fi, părul tău tot va avea de suferit și trebuie să îți asumi acest lucru încă de la început. Cu toate că te vei vopsi la cel mai profesionist salon din oraș sau utilizezi produse pe care și vedetele de la Hollywood le utilizează, trebuie să ții cont de faptul că părul tău nu va mai fi la fel. Însă, cu câteva trucuri pe care le poți pune în aplicare, atât înainte cât și după procesul de vopsire, poți face ca părul tău să arate mult mai bine, cu toate că a fost supus unui întreg proces foarte dăunător.

Ei bine, dacă ești sigură că trebuie să faci această schimbare de look și dacă totuși hotărăști să faci această schimbare de look și alegi blondul, iată ce anume ar trebui să faci:

1. Tot vei avea părul afectat

Trebuie să conștientizezi faptul că, orice metodă ai încerca, efectele tot se vor putea vedea asupra părului tău. Părul blond reprezintă înainte de toate decolorare și aplicarea unui amestec de peroxizi, ceea ce înseamnă că părul tău va suferi foarte mult, mai ales dacă nu folosești produsele specifice, atât înainte de decolorare, cât și după decolorare. Optează pentru a investi în produse de calitate încă de la început de când te vopsești.

2. Alege să te vopsești la un salon profesionist, nu acasă

Este posibil ca deja să mergi la un salon de înfrumusețare foarte cunoscut și în care activează hairstyliști foarte cunoscuți. Cu toate că acest lucru este de multe ori asociat cu un moft, află că cele mai bune rezultate se observă din mâinile unor persoane care practică această meserie de vreme bună și care au fost recunoscuți pentru reușitele lor. Și, pe lângă acest lucru, saloanele utilizează produse profesionale, iar expertul îți poate da cele mai bune sfaturi de care are nevoie părul tău.

3. Hidratează-ți părul orice ar fi

Părul blond are nevoie de foarte multă atenție, și de asemenea, și produsele pe care le aplici pe părul tău trebuie să fie de calitate. Un prim pas pe care trebuie să îl ai în vedere dacă ți-ai decolorat și vopsit părul blond, este să îți hidratezi cât mai des părul, deoarece are tendința de a se usca foarte repede. Așadar, utilizează un ulei special formulat și care nu îți va încărca părul. În afară de acest lucru, aplică adesea măști pe care să le lași să acționeze seara, iar o dată la o lună fă-ți un tratament pentru și mai multă hidratare.

Sursa: elle.ro

Sursa foto: pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jojo, speriată de coronavirus. Vedeta nu poate ieși din casă de teama infecției

Coronavirus: Un studiu ne arată de câți ani se află virusul în corpul uman