Cum s-a format prietenia de o viață dintre Brad Pitt și Leonardo DiCaprio

Prietenia dintre Brad Pitt și Leonardo DiCaprio a început să fie una dintre cele mai celebre și datează de zeci de ani. Încă de la apariția filmului „Once Upon A Time in Hollywood”/„A fost odată… la Hollywood”, regizat de către Quentin Tarantino, s-a putut observa o chimie anume. Cei doi actori sunt foarte fericiți unul în prezența celuilalt.

Între anii 1980 și 1990, cei doi actori au început aceeași emisiune TV

Ambii actori și-au început cariera, apărând în sitcomul american „Growing Pains”, difuzat pe ABC. Brad Pitt a apărut în sezonul 1987-1989, iar DiCaprio a fost în sezonul 1991-1992, potrivit Insider.

În anii 1990, cei doi actori au fost suprinși în fotografii împreună la câteva evenimente

Cu toate că nu se știe exact data la care s-au întâlnit cei doi actori, aparent, cei doi se află în aceleași cercuri sociale de mai mulți ani. În septembrie 1995, cei doi au fost fotografiați la un eveniment din Los Angeles.

În anul 2015, vedetele au apărut împreună într-un scurtmetraj comercial

În anul 2015, ambii actori au apărut în „The Audition”, un scurtmetraj comercial regizat de către Martin Scorsese. Scurtmetrajul a avut scopul de a promova resortul de lux Studio City din Macau (China).

Anul 2019

În cadrul unui interviu pentru publicația The New York Times, Brad Pitt a dezvăluit că el și DiCaprio s-au împrietenit atât de repede deoarece au foarte multe lucruri în comun. Acesta a mărturisit că se simte bine pentru că au experiențe de viață comune și fiecare dintre aceștia are un respect aparte unul față de celălalt.

În același interviu, DiCaprio și Pitt au fost întrebați dacă între cei doi se află o prietenie la fel de puternică asemeni celei din filmul Once Upon a Time in Hollywood, așa cum este și relația dintre personajele interpretate de către ei, Rick și Cliff.

„Rolurile ne-au venit mănuşă. Am intrat în pielea personajelor încă din prima zi”, a dezvăluit DiCaprio.

Cei doi mănâncă sandvișuri împreună

O sursă a afirmat pentru publicația The Sun că DiCaprio și Brad Pitt fac diverse activități împreună, cum ar fi olăritul. Cei doi ba chiar mănâncă sandvișuri împreună.

„Brad are propriul său atelier de olărit acasă, iar Leo îi place să vină şi să ia parte la asta”.

Martorii susțin că cele două vedete ori își aduc prieteni apropiați, ori rămân doar cei doi și în acest fel, își petrec nopțile mâncând sandvișuri și făcând creeații până dimineața în zori.

Anul 2020

În cadrul discursului său de acceptare a Globurilor de Aur, Brad Pitt a discutat despre cât de mult îi place să lucreze profesional cu DiCaprio. După ce a câștigat premiul pentru cel mai bun actor secundar într-un film, Brad Pitt a mărturisit în discursul său:

„Trebuie să-i mulţumesc partenerului meu (…). El este un gentleman şi nu aş fi aici fără tine, omule. Îţi mulţumesc”, a declarat actorul.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata