Cum ne RĂCORIM vara asta: 5 trucuri ca să nu mori de cald

Dacă nu ai aer condiționat acasă, probabil că mori de cald chiar în timp ce citești acest articol. E greu să reziști în astfel de condiții, așa că vom încerca să te ajutăm cu câteva sfaturi practice. Iată cum te poți RĂCORI pe timpul verii:

Alege bumbacul!

Dacă ai de gând să stai la orizontală mare parte din zi, îți recomandăm să alegi o lenjerie de pat din bumbac. Neapărat de culoare deschisă! Renunță la materialele artificiale și o vei duce infinit mai bine!

 

Răcește-ți lenjeria de pat

Bagă lenjeria de pat într-o pungă, apoi în frigider. Las-o acolo o vreme, suficient cât să se răcorească bine de tot. Apoi, scoate-o și întinde-o înapoi pe pat. Ești gata de culcare!

 

Așază ventilatorul ÎNSPRE GEAM

Da, ai citit bine. Așază ventilatorul cu fața înspre geamul deschis! În felul acesta, aerul cald din încăpere va fi ,,împins” înapoi afară. Pe cât de ridicol sună, pe atât e de eficient!

 

Îmbracă-te cât mai puțin în casă

Dacă nu ai musafiri, e de ajuns să rămâi în chiloți (și, în cazul fetelor, în sutien). Dacă ești singur/ă acasă, poți chiar renunța la absolut tot ce ai pe tine! Ai grijă doar să ții hainele prin apropiere, în caz că primești o vizită-surpriză.

 

Ventilator + gheață = aer condiționat improvizat

Pune gheață într-un castron sau într-o tigaie. Așaz-o în fața ventilatorului și îndreaptă-l înspre tine. Voila! Aerul rece de la suprafața cuburilor de gheață va fi împins direct înspre tine și te va răcori instant!

 

Ai reușit să supraviețuiești caniculei?

 

Foto: degreesahead.co.nz

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata