Cum îți schimbi stilul în dependență de ocazie

A-ți alege stilul înseamnă să fii capabilă să te exprimi. Adică să găsești o combinație de haine și încălțăminte, felul în care le asortezi, felul în care te prezinți și care te face să simți că ești tu însuți. Persoana stilată se remarcă din mulțime prin aspectul său armonios, fie că e îmbrăcată în stil casual sau sport.

Ce reprezintă în sine brandul Puma?

Sloganul care definește brandul Puma este “Forever faster” și are puterea de a reflecta viziunea lor de a fi mereu în mișcare, inovatori și la vârful jocului în ceea ce privește tehnologia și designul încălțămintei.

Puma este recunoscută în întreaga lume pentru inovațiile lor în tehnologia încălțămintei, cum ar fi tehnologia de amortizare a șocurilor, care a fost folosită pentru prima dată în anii ‘60. Puma Romania reprezintă șansa ta să arăți bine cu fiecare ocazie.

Dacă ai urmat același stil timp de câțiva ani, îți vei dori cu siguranță să îl împrospătezi. Poate ai nevoie să îți schimbi stilul pentru a-ți alinia look-ul la locul în care te afli în viață. Sau poate că vrei să-ți schimbi stilul în dependență de ocazie – totul este posibil.

Cum te pregătești ca să-ți schimbi stilul?

Prima și cea mai importantă regulă este să crezi că ești unică și să te iubești așa cum ești. O imagine fără încredere în sine este doar o imagine ștearsă.

Elaborează un audit al garderobei tale. Acest lucru este esențial pentru a alege un nou stil. Aruncă, fără regrete, ceea ce nu ai nevoie. Găsește-ți schema de culori (acest lucru este valabil atât pentru îmbrăcăminte, cât și pentru încălțăminte). Simplitatea este un semn de personalitate. Paradoxal, dar adevărat. Sfatul este să nu exagerezi încercând totul deodată.

Poți să-ți schimbi stilul în dependență de ocazie?

Răspunsul este da, se poate schimba stilul în funcție de ocazie. Iată câteva exemple cum poți face acest lucru pentru 3 ocazii diferite:

  • Pentru o ocazie casual

Pentru o zi casual, poți alege o pereche de sneakers Puma în culori vesele, precum alb și roșu sau alb și albastru. Aceștia ar fi potriviți pentru a fi purtați cu blugi și tricou sau cu pantaloni scurți și o cămașă lejeră;

  • Pentru o ocazie sportivă

Dacă te pregătești să alergi sau să joci un sport, ar trebui să optezi pentru o pereche de încălțăminte Puma special concepută pentru acest scop. Poți alege modele care oferă suport și amortizare, și care se potrivesc foarte bine pentru sport;

  • Pentru ținuta de zi cu zi

În zilele călduroase de vară, poți opta pentru o pereche de crocs. Acestea sunt perfecte pentru plajă sau pentru plimbări prin oraș și vin într-o varietate de modele.

De ce crocs?

Crocs sunt o alegere populară de încălțăminte în special pentru ocazii informale, în special în timpul sezonului cald. Acestea sunt potrivite pentru activități în aer liber, cum ar fi plajă, picnicuri, plimbări, activități sportive ușoare sau pur și simplu pentru a fi purtate în timpul zilelor obișnuite.

De asemenea, datorită confortului oferit de materialul lor, crocs sunt o alegere populară pentru cei care au nevoie de încălțăminte confortabilă pentru a fi purtată pentru perioade mai lungi de timp, cum ar fi în cazul în care lucrezi în domeniul medical sau în domeniul ospitalității.

Creatorii de imagine profesioniști atrag atenția că este posibil să găsești pentru fiecare ocazie un stil vestimentar deosebit, chiar dacă porți crocs sau alt tip de încălțăminte pentru femei. Este important nu doar să știi cum să asortezi, ci și să nu-ți fie teamă să experimentezi, astfel încât imaginea creată să încânte nu doar purtătorul, ci și pe cei din jur.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata