Cum e viata de model? Ne arata cateva pustoaice care colinda lumea in cautarea faimei

Cand am fost invitati sa fim parteneri media ai unui turneu de modele, nu am inteles imediat despre ce e vorba. Am fost initiati in lifestyle-ul de modele de catre Catalina Buzdun- Rafaila, managerul It kids, care este de neoprit in cautarea ei de oportunitati pentru copiii talentati din agentie.

victoria golici
victoria golici

Pentru moment vorbim despre Sara Anastasia Buzdun, Maria Caterina Imperiale, Paula Both, Victoria Golici, Anne si Anisia Anton, Sandra Tudorache, Nicol Popescu, Laura Dumbrava, fetite crescute pe marile catwalkuri ale lumii, cu premii internationale impresionante. Acestea au acceptat provocarea Catalinei de a calatori in Europa si Emiratele Arabe Unite.

victoria golici
victoria golici

Au inceput prin a calatori la Dubai, unde au avut sedinte foto pentru supranumita “Cel mai tanar designer din Romania”, la doar 11 ani Sara isi plimba tinutele prin toata lumea. Dupa cateva zile de photoshoots si video shoots, fetele au participat la grandiosul eveniment Emirates Fashion Week, unde Catalina mentiona public ca a vazut “cel mai frumos setup de eveniment din toata viata”.

paula both
paula both

Decoruri impresionante, intr-o locatie pe masura, in mijlocul desertului. De la Dubai, copiii-modele au aterizat la Paris “Odata ce proiectul s-a incheiat la Dubai si ne-am atins toate obiectivele, am aterizat la cea de-a doua destinatie de pe lista. Orasul luminii, al iubirii si capitala modei.

maria catalina imperiale
maria catalina imperiale

Am inceput cu stangul insa proiectul pentru ca evenimentul principal a fost anulat pentru copii din cauze covid, dar am continuat prin a poza pentru designerul nostru preferat, Sarah Fashionable kids. De makeup si hairstyle s-au ocupat Vincent Briere si echipa lui din cadrul academiei pe care o detine si lookul final a fost la superlativ. Cu Vincent lucram de 4 ani la Paris pentru European Kids fashion weeks, singurul eveniment romanesc de moda pentru copii la Paris. De foto s-a ocupat Michael Lim iar de styling si de restul detaliilor, eu ca intotdeauna. Iar fotografiile le puteti admira pe bravonet.ro in exclusivitate”, ne-a marturisit Catalina Buzdun Rafaila, managerul copiilor. Cum continua aventura celor mai bune modele din Romania, aflam intr-un reportaj viitor, de la Disneyland direct!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata