Cum au petrecut romanii Revelionul la caldura in Dubai?

Una dintre cele mai apreciate destinatii “exotice” din lume, Emiratele Arabe, in special Dubaiul, a uimit si de aceasta data cu petrecerea de Revelion organizata. Turistii Bonjour- Tours au ales sa isi petreaca noaptea dintre ani fie pe croaziere, fie la restaurante in Downtown ca sa poata urmari magnificul foc de artificii, renumit in toata lumea. Cristina Adriana Nae, CEO al agentiei ne-a transmis ca turistii au fost extrem de incantati de destinatie si ca Revelionul acolo este intr-adevar un spectacol.

cristina nae alaturi de manager Travco - Walid el Sofi
cristina nae alaturi de manager Travco – Walid el Sofi

“Avem in acest moment peste 60 de turisti in Dubai, impartiti in 3 grupuri. Ne-am ocupat de fiecare in parte, organizand excursii la Dubai Miracle Garden, Expo 2020, Dubai Mall si Burj Khalifa, Ain Dubai, Global Village samd. Desi conditiile meteo ne-au cam incurcat, fiind o premiera in Dubai ploaia timp de doua zile, am reusit sa mentinem programele promise pana acum si turistii au apreciat fiecare destinatie in parte. Cand vorbim despre Revelion si masa festiva, este un lucru bine-stiut faptul ca nimic nu rezoneaza mai mult cu luxul decat Dubai. Unul dintre cele mai mari focuri de artificii din lume a putut fi urmarit la Burj Khalifa, iar alti turisti au ales programul artistic de la Perle sau croazierele Dubai Marina. In ceea ce priveste acomodarea, am ales pentru turistii nostri hoteluri de 5 stele din zone bine cotate, precum si cele mai bune bilete de avion raport calitate/pret. Incercam sa mentinem standardele create de-a lungul celor 2 ani de existenta si sa oferim cele mai frumoase vacante. Mergem pe principiul calitatii si nu al cantitatii, chiar si pe timp de pandemie”, afirma Cristina Nae.

Burj Khalifa la final de an
Burj Khalifa la final de an

O alta destinatie de succes in perioada sarbatorilor si nu numai, aleasa din ce in ce mai des de romani este Egipt. Si in Egipt sarbatorirea noului an s-a facut cu fast la hoteluri de 5 stele, prin petreceri traditionale. Printre turistii romani, cele mai apreciate excursii au fost cele la temple si piramide, croazierele pe Marea Rosie, portul El Gouna, safari-ul in desert, capodopera numita Hurghada. Pentru mai multe informatii si imagini puteti vizita pagina de Facebook Bonjour-Tour.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata