Cum arata Scott Wolf din “Pe cont propriu” la 54 de ani. Ce sexy e

Scott Wolf, pe numele complet Scott Richard Wolf, s-a născut la data de 04.06.1968, în Boston, Massachusetts, SUA. El este fiul lui Susan (Levy), consilier pentru abuzul de droguri, și al lui Steven Wolf, un director medical. Amândoi părinții săi provin din familii evreiești, din Germania și Rusia. Este văr al comediantului Josh Wolf. Scott a absolvit Liceul West Orange din West Orange, New Jersey, înainte de a se muta în California. A obținut o diplomă în finanțe la Universitatea George Washington. Scott Wolf este actor și producător cunoscut pentru rolurile sale din filme, ca: Party of Five (1994), White Squall (1996), Go (1999), Everwood (2002), V (2009), Perception (2012), The Night Shift (2014) și multe altele. Pe lângă activitatea sa pentru ecran și televiziune, Wolf a avut roluri pe scenă, pe Broadway, în „Side Man” și producția de la Lincoln Center, „Observe the Sons of Ulster Marching Towards The Somme”. De asemenea, Wolf a apărut la prestigiosul Festival de Teatru Williamstown. În plan personal, a fost logodit cu actrița Alyssa Milano și, după despărțirea lor, a locuit cu Paula Devicq, timp de un an. El este căsătorit cu Kelley Limp, din 29 mai 2004 și în prezent. Au 3 copii: Jackson Kayse Wolf, născut pe 22 martie 2009; Miller William Wolf, născut pe 10 noiembrie 2012; Lucy Marie Wolf, născută pe 24 mai 2014.

Scott Wolf la 50 de ani
Scott Wolf la 50 de ani

 

Locul naşterii: Boston, Massachusetts, USA · Data naşterii04.06.1968 (53 ani) · Ocupaţie: Actor · Constituţie: medie · Înălţime: 173 cm · Culoarea părului: şaten · Zodia: Gemeni · Etnie/rasă: albă · Țara: SUA

Tot azi s-au nascut

Letitia Moisescu, Rodica Muresan din „Miss Litoral”, Valentin Uritescu din „Scene de caznicie”, Alexandru Arsinel din „Regina” si „Razboiul sexului”, Noah Wyle din “ER”, Rachel Griffiths din “Sub pamant SRL”, Lindsay Frost din “Lost” si “Crossing Jordan”, Parker Stevenson din “Baywatch” si “Amy”, Keith David din “E.R.” si “Al 7 lea cer” si James Callis din “Battlestar Galactica”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata