Cum arata Natalia Oreiro din “Inger salbatic” la 45 de ani!

Nume real: Natalia Marisa Oreiro Iglesias · Locul naşterii: Montevideo, Uruguay · Data naşterii19.05.1977 (45 ani) · Ocupaţie: Actriță, cântăreață · Înălţime: 171 cm · Zodia: Taur

Natalia Marisa Oreiro Iglesias Poggio Bourié, actrita si cantareata, s-a nascut in data de 19 mai 1977 la Montevideo, Uruguay. A studiat inca de la varsta de 8 ani actoria pentru ca la varsta de 12 ani sa participe la un casting pentru reclame. In timpul adolescentei a jucat in mai multe reclame pentru marci precum: Coca-Cola, Pepsi si Johnson & Johnson.

De asemenea, a lucrat ca VJ la MTV dupa care a primit un rol in opera „Dulce Ana’, lansata in 1995. In 1988 a lansat in intreaga lume primul sau album intitulat „Natalia Oreiro” si a interpretat piesa „Cambio Dolor”, care i-a deschis drumul catre televiziune ajungand sa joace in filmul „Muñeca Brava”, ce a reusit performanta de a fi lider de audienta in dupa-amiaza in care a fost transmis. A fost invitata de echipa nationala a Uruguay-ului sa participe la deschiderea unui joc amical intre Uruguay si Coreea, invitatie pe care a onorat-o. In luna martie 2002 a lansat un nou album, „Turmalina”, care a iesit pe piata in iunie 2002.

Cu o luna mai devreme, Natalia a inceput filmarile pentru filmul „Kachorra”, impreuna cu Pablo Rago, inregistrari care au fost finalizate in luna decembrie a aceluiasi an si transmise in diferite tari din America Latina, Filipine, Orientul Mijlociu si Europa.

Este cel mai cunoscuta pentru rolurile sale din telenovele.

Natalia Oreiro este casatorita cu Ricardo Mollo din data de 31 decembrie 2001.

Si ei sunt nascuti azi!

Diana Cavaliotti din „Primaverii” si „Umbre”, Lily Davis din „Cinta acum cu mine”, Lily Cole din „London Fields” si „Teoria suprema”, Drew Fuller din “Farmece”, “Huff” si “Army Wives”, Tyler Gallagher din “Beach Girls”, Ryan O’Neill din “California Dreams”, Poly Walker din “Roma”, Michele Placido din “Caracatita”, Peter Mayhew dn “Dark Towers”, Eric Lloyd din “Jesse” si “ER”, Jason Gray Stanford din “Monk”, Shean Whalen din “Dragoste si putere” si Jessica Fox din “Hoollyoaks”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata