Cum arata acum David Gallagher, pustanul blond din „Al 7 lea cer”?

Numele lui intreg este David Lee Gallagher

Mama sa, Elena, este de origine cubaneza, iar tatal, Vince, de origine irlandeza. David are doi frati mai mici, Killian si Kyle, si doua surori mai mici, Michelle si Kelly. Fratele sau, Killian, sufera de autism, motiv pentru care David este un membru devotat si purtatorul de cuvant al organizatiei C.A.N. (Cure Autism Now). David a absolvit Universitatea din California de Sud in mai 2007.

david-gallagher
david-gallagher

Ultimul sau proiect de film a fost in anul 2018 si s-a numit ” D.P.D. Echo 1″. Anul acesta implineste 38 de ani si este de nerecunoscut.

Tot azi sunt sarbatoriti

Sharon Case din “Tanar si nelinitit”, Avan Jogia din „Twisted” si „Alien in America”, Colin Egglesfield din „Lucifer” si „Client list”, Maxi Iglesias din „Velvet”, Mena Suavri din “Sub pamant s.r.l.”, Mia Farrow din “Third Watch”, Jason Winston George din “Sunset Beach”, “Titanii” si „Anatomia lui Grey”, Charles Shaugnessy din “Dadaca” si “Living with Fran”, Judith Light din “Cine-i seful?” si „Dallas”, Joe Pesci din “Half Nelson” si Julie Warner din “Prietenie pe muchie de cutit”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata