Cum a suferit Adriana Bahmuțeanu după despărțirea de soțul ei: „Am ţinut doliu un an şi ceva”

Adriana Bahmuțeanu este o femeie împlinită, are o carieră de succes și este o mamă fericită. A fost de cinci ori soție, căci de atâtea ori a fost măritată cu Silviu Prigoană. Numele său este adesea asociat cu cel al lui Silviu Prigoană, alături de care are doi copii.

Adriana Bahmuțeanu a trecut prin cinci divorțuri, iar după ce a petrecut ani buni în televiziune, acum face doar traininguri de dezvoltare personală, dedicate femeilor. Ce părere are vedeta despre despărțiri și cum a reușit să treacă ea peste?

Toate problemele au şi o soluţie. Este important să găsim soluţia. Dacă eu am stat cu burta pe carte atât timp, de ce să nu-i pot ajuta şi pe alţii? În plus, am o experienţă proprie, aş zice unică, în ţara asta. Mi-am găsit propriile soluţii şi am citit şi citesc în continuare, mă pregătesc continuu pentru a găsi formule potrivite pentru multe din problemele care apar în relaţiile disfuncţionale. Pe noi nu ne învaţă nimeni cum să relaţionăm, cum să iubim, cum să vorbim cu partenerul’, a mărturisit Adriana Bahmuţeanu.

Adriana susține că de fiecare dată, după fiecare perioadă teribilă din viața ei, a luptat până ce a izbutit să iasă la suprafață, motiv pentru care a avut mereu curajul să o ia de la capăt.

„Eu am trecut prin toate etapele astea ale durerii, am ţinut doliu după căsnicia mea moartă, i-am făcut colivă, i-am aprins lumări şi, după ce am ieşit din doliu, a venit renaşterea. Am ţinut doliu un an şi ceva, aproape doi’, a afirmat Adriana pentru Libertatea.

„Este normal să ţii doliu. Dacă nu ţii, dacă nu-ţi plângi relaţia, dacă nu-ţi strigi durerea, nu poţi să te echilibrezi. Eu am făcut şi terapie şi nu îmi e ruşine să recunosc. Am făcut foarte multă dezvoltare personală şi asta m-a ajutat. Eu am simţit nevoia să-mi plâng durerea şi nefericirea şi să analizez de ce s-a întâmplat aşa, ce ar fi putut să fie bine, de ce nu a fost, iar acum văd altfel lucrurile, văd altfel relaţiile, văd altfel viaţa în general’, a mai dezvăluit Adriana Bahmuţeanu.

 

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa foto: b1.ro

Citeste si:

Urmatorul articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *