in

Cum a reușit cântăreața Adda să slăbească 24 de kilograme în timp record

Adda, faimoasa cântăreață ce concurează la Asia Express, a acumulat pe toată perioada sarcinii nu mai puțin de 24 de kilograme, însă a reușit să le dea jos în timp record.

Adda a rămas însărcinată în anul 2016, iar pe perioada sarcinii a luat în greutate circa 24 de kilograme. Cu toate acestea, frumoasa blondină a slăbit foarte rapid fără să țină vreo dietă anume, ci adoptând pur și simplu un stil de viață mai sănătos.

„Eu am slăbit până acum ducând un stil de viaţă sănătos. Am mâncat de toate în afară de dulciuri şi sare pentru că reţin apă. Acum sunt la un fel de dietă mai drastică să zic aşa. Mult spus drastică pentru că mâncarea este foarte bună, adică sunt zile în care mănânc creveţi cu dovlecei. Şi am mai început să fac sport. Am aşteptat 7 luni să mi se refacă ţesuturile şi să pot să mă apuc de sport. Nu am fost nebună să mă apuc după două luni după ce am născut’, a afirmat cântăreaţa după ce a reuşit să slăbească enorm de mult, conform libertatea.ro.

În plus, vedeta a mărturisit că a nu a vrut în niciun moment să apeleze la medicul estetician.

„Nu am vrut să merg la estetician. De ce? Nu am celulită decât foarte puţină, dar toată lumea are. Vergeturi am, dar mi se par sexy pentru că na, am născut şi nu am ce să fac trebuie să mă obişnuiesc cu ele şi să le accept. Nu am probleme. Nu am nimic care să mă incomodeze sau să nu-mi placă ca să arăt’, a dezvăluit ea la scurt timp după ce a născut.

În plus, pentru a scăpa de kilogramele acumulate, cântăreața a uitat de sar și zahăr și a băut foarte multă apă pentru hidratare.

Sursa: ciao.ro

Sursa foto: libertatea.ro, traiestemuzica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

George Burcea, replică colosală pentru soția lui, Andreea Bălan, în plin scandal de divorț!

Greșeli pe care le faci atunci când ții dietă