Cum a reușit Brad Pitt să ajungă în atenția jurnaliștilor din Australia

De când și-a încheiat relația cu Angelina Jolie, Brad Pitt, vedeta în vârstă de 55 de ani, a fost cuplat de către presă cu mai multe femei, doar că niciuna dintre aceste presupuse relații nu s-a dovedit a fi reală. Cu toate acestea, de această dată, se pare că o jurnalistă din Australia i-a venit de hac renumitului actor.

Renee Bargh, în vârstă de 33 de ani, este gazda The Voice Australia, corespondent pentru Extra în SUA și se afișează mereu pe covorul roșu, acolo unde ia interviuri celebrităților. Și tot în acest loc, i-ar fi cucerit inima lui Brad Pitt.

Renee Bargh este gazda The Voice Australia. L-a întâlnit pe Brad Pitt în luna ianuarie, pe covorul roșu la SAG Awards. După acea clipă surprinsă de către camerele de filmat, au apărut și primele detalii referitoare la o posibilă relație romantică între Bargh și Pitt.

La un moment dat, aceasta a fost suprinsă în timp ce vorbea cu starul de renume, după care a declarat:

„Cred că am mereu fluturi în stomac când Brad Pitt este prin preajmă. Sunt și eu om. Sunt întotdeauna emoționată și agitată când vorbesc cu el, îi simți prezența înainte de a-l vedea.”

În luna ianuarie a acestui an, Pitt a fost surprins în timp ce îi făcea lui Bargh diverse gesturi cuceritoare, în vreme ce surse din apropierea actorului spun că acesta a discutat cu ea mai mult decât o face de obicei cu alți reporteri.

„Niciodată nu este atât de deschis pe covorul roșu, nu așa cum a fost în fața lui Renee… faptul că a vorbit atât de mult cu ea dovedește că l-a impresionat și i-a atras atenția”, a declarat o sursă pentru NewIdea.

„Ea a fost cea care a pus capăt interviului, și nu invers, iar asta nu se întâmplă mai niciodată”, a mai dezvăluit sursa citată.

În plus, se pare că atunci când Bargh ajunge în Australia, cele două vedete obișnuiesc să vorbească pe FaceTime.

Nu este totuși pentru prima dată când apar informații potrivit cărora Renee ar avea o relație cu o vedetă de la Hollywood. S-a mai scris despre aceasta la un moment dat, că s-ar vedea cu Tom Cruise, însă aceasta a negat zvonurile după ceva timp.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata