Cum a reușit Andreea Marin să se mențină permanent în formă: „Mă apropii din ce în ce mai mult de ceea ce înseamnă normalitate”

0

Andreea Marin se numără printre vedetele care, în ciuda vârstei, reușesc să își păstreze silueta suplă, iar secretul vedetei nu constă în diete care mai de care sau tratamente, ci în opțiuni alimentare simple.

Așadar, în cadrul unui interviu, Andreea Marin a povestit cum reușește să își păstreze silueta superbă.

‘Îmi e bine în suflet. Faptul că am o dietă controlată acum. Am renunţat la carne, nu îmi propun asta pentru o viaţă, dar iată că de o lună asta fac. Nu simt nevoia să mai mănânc decât peşte şi uneori fructe de mare. Mi-a făcut foarte bine. Tenul meu este altfel astăzi, într-adevăr este mai multă luminozitate. Am început să ţin şi post în anumite zile ale săptămânii. Evit şi cina. Mă apropii din ce în ce mai mult de ceea ce înseamnă normalitate’, a declarat Andreea Marin, conform VIVA.ro.

În plus, Andreea a mărturisit că se folosește de legumele proaspete din grădina ei, precum castravetele, pentru a-și păstra tenul tânăr și sănătos.

‘Pot să iei praful de argilă din farmacie, chiar în cartea mea Preţuieşte viaţa am scris despre o reţeţă pe care o poţi folosi pentru ten. Poţi să mergi şi pe leacurile bunicii. De exemplu, castravetele aplicat pe ten pentru detoxifiere la suprafaţă şi pentru hidratare. Sunt tot felul de poveşti, dar ele au un substrat pozitiv pe care le-am aflat de la mama, de la bunica şi eu le transmit mai departe copilului meu. (…) Eu nu fac excese în ceea ce mă priveşte şi în ceea ce priveşte grija pentru corpul meu. Aleg să fiu cât mai aproape de natură, prin alegerile mele respect cât mai mult apropierea de naturaleţe, fac sport. Mănânc cu grijă şi nu-mi refuz la ziua unui prieten o felie de tort, dar nu-i mănânc tot tortul. Moderaţia devine lecţia numărul unu pe care o dau mai departe şi fiicei mele. Ce este prea mult strică’, a dezvăluit Andreea Marin, conform sursei citate.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa foto: playtech.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata