Cum a fost saptamana in care a picat 1 iunie pentru David Dobrincu, copilul minune?

Pentru saptamana in care a cazut 1 iunie, David Dobrincu a avut un program si mai plin decat il are de obicei. Noi am ales sa va spunem la finalul saptamanii ce a facut actorul, solistul si vedeta de televiziune de Ziua Copilului.

david dobrincu la minister
david dobrincu la minister

 

In primul rand, a fost la emisiunea ”Vorbeste lumea”, unde a cantat un cover special dupa ”Forever Young”. Apoi, David a acceptat sa mearga si sa fie ministru pentru o zi la Ministerul de Interne. ”Astăzi, aș dori să împărtășesc cu voi o experiență extraordinară pe care am avut-o recent – am avut privilegiul și onoarea să fiu ministru al afacerilor interne pentru o zi. A fost o oportunitate unică și m-am simțit profund onorat să fac parte dintr-un efort colectiv dedicat asigurării liniștii și bunăstării noastre.

david dobrincu
david dobrincu

 

Pe parcursul acestei zile, am avut ocazia să mă plimb prin holurile guvernului și să descopăr câteva structuri incredibile care lucrează neobosit pentru a ne proteja și pentru a ne crea un viitor mai bun. Am întâlnit oameni pasionați, cu devotament incontestabil față de cetățeni și față de țara noastră. Am văzut cum fiecare departament și fiecare agenție contribuie la crearea unui sistem complex, menit să susțină și să promoveze interesele noastre comune. În timpul acestei scurte călătorii în lumea politicii și administrației, am realizat cât de multe structuri și câți super-eroi anonimi lucrează în culise pentru binele nostru. Am fost impresionat de profesionalismul și angajamentul acestor oameni și de felul în care își dedică timpul și energia pentru a face lucrurile să funcționeze. Mulțumesc domnului ministru Lucian Bode și super eroilor din cadrul Ministerul Afacerilor Interne, Romania pentru experiența memorabilă.”, a scris David pe retelele de socializare.

Apoi, pe 1 iunie, a fost invitat si la radio Radio 3Net Podcast unde a fost invitat sa vorbeasca despre Ziua Copilului si ce face el in timpul liber. ”Am petrecut momente minunate alături de echipa Radio3 Net. Mi-am făcut prieteni noi și sper că, cu ajutorul lui Dumnezeu, aceștia îmi vor deveni și colegi. Mulțumesc pentru invitație Radio România!”, a scris el pe retelele de socializare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata