Cronica Cârcotașilor revine cu sezonul 47, unul mai amuzant și mai savuros

Primăvara le aduce telespectatorilor Prima TV o veste bună: Cronica Cârcotașilor revine cu sezonul 47, unul mai amuzant și mai savuros. Șerban Huidu și Codruț Kegheș (Dezbrăcatu) vor fi gazdele serilor de miercuri. Din 15 martie, de la ora 20.00, pamfletul și umorul fac casă bună împreună. “Este un nou sezon și un nou format. Așa că, până ce totul va fi pus la punct, trebuie să fiu alături de colegii mei. Sperăm că veți fi și voi alături de noi și în sezonul 47. Cârcotași din toate zările uniți-vă!”, îndeamnă Șerban Huidu.

Cronica Cârcotașilor va readuce pe micul ecran topurile deja consacrate și scenetele cu personaje îndrăgite de telespectatori. Gabriela Marin revine cu întrebări grele și momente amuzante iar Bogdan Nicolai aduce în fiecare miercuri seara a lui pastilă amuzantă de analiză a știrilor zilei.

Codruț Kegheș, a.k.a Dezbrăcatu, e pregătit de marea revedere și are un mesaj pentru vânătorii de bâlbe de pretutindeni. “Rămâneți în alertă, dragi cârcotași! Vânați, vânați și iar vânați! Voi sunteți baza noastră și cu ajutorul vostru aducem la televizor cele mai tare bâlbe.”

Sezonul nou al Cronicii Cârcotașilor se întoarce cu o emisiune mai ceva ca…oricând: mai dezinhibată, mai dinamică, mai savuroasă și mai excentrică. Nu ratați revenirea celor mai iubiți cârcotași, din 15 martie, de la 20.00, la Prima TV.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata