Cristina Vasiu lansează “Împreună Până la Soare”, o nouă piesă de suflet, o declarație de dragoste pe note muzicale

Se poate spune că pentru Cristina Vasiu această perioadă este cea mai frumoasă din viața ei! Iubește și este iubită, fiind împlinită și din punct de vedere muzical.

Artista a revenit, împreună cu Sprint Music, cu un nou single, “Împreună Până la Soare”, la care a filmat și un videoclip în care apare și iubitul ei, viitorul soț.

Anul 2023 pare să fie unul special pentru artista Cristina Vasiu care este foarte îndrăgostită și după o colaborare cu iubitul său revine cu o nouă piesă de dragoste. Noul single lansat împreună cu Sprint Music se numește “Împreună Până la Soare”, muzica, textul și producția sunt realizate de MidasMNL, la acordeon cântă Daniel Didi iar de videoclipul special s-a ocupat Osaka Pictures.

“ “Împreună Pâna la Soare” este piesa mea de suflet, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 2 ani, alături de iubitul meu Cătălin, și mesajul piesei a venit mănușă pentru ceea ce trăiesc în perioada aceasta! Am o echipă frumoasă în spate, gașca de la SprintMusic, și bineințeles omul cheie pentru toată activitatea mea muzicală, căruia îi datorez toate laudele, și gândurile de apreciere maximă, impresarul și managerul meu, Marius Chină! A fost foarte funny, pentru că noi am filmat alte piese, și într-o seară târzie, am primit un mail, în care scria “Împreună Pâna la Soare”. Hit-ul e aici! (râde). Tot ceea ce a ținut de noi, s-a întâmplat ca la carte, îmi place foarte mult piesa, nu mai zic de faptul că de când am primit-o, am ascultat-o non stop în fiecare zi, iar Cătălin și-a ales fix momentul de la filmări pentru cererea în căsătorie care NU a făcut parte din scenariu! Am tras noi cadrul ulterior a doua oară să iasă cât de cât bine!

cristina vasiu
cristina vasiu

A fost foarte emoționant, Cătălin în lacrimi, eu radiam de fericire, nu puteam să plâng, pentru că mai aveam de filmat cadre! Eram pe lacul Snagov în barca prietenilor noștri, Andreea și Andrei Cristache, cărora le mulțumim pentru implicare și susținere! Indiferent care vor fi statisticile după lansare, pentru noi toți e un WIN, este piesa câștigătoare, cu mesajul acela pozitiv și vesel, pe care fiecare poveste de dragoste o să îl simtă prin toți porii!

Am filmat în trei locații din București, Ambasad’or Events, Arcul de Triumf, Lacul Snagov și totul a durat undeva la 15 ore de filmare! De styling s-a ocupat Andreea IzaVanDee, make-up și păr Andreea Popeanu și Pîrvu Andrei, mașina pe care am condu-o la filmări, un Audi Q7 care a făcut furori pe străzile din București, îi aparține prietenului meu Mihai Dumitrașcu Dragoș, owner Privilege Automotive! Tot pe partea de styling, am purtat ochelarii de soare Gucci, de la OptikGallery și îi mulțumesc Cristinei Dubinciuc, Laurei pentru extensiile Oskar care și-au făcut genial treaba la filmări! Pizzeria Volare care ne încântă mereu cu cele mai bune preparate pe set, și nu în ultimul rând lui Nicușor Stan, pentru că ne-a pus întreaga locație Ambasad’Or Events la dispoziție pentru toată ziua de filmare!

Piesa este compusă în studioul băieților de la Midas, iar cu acordeonul și-a pus amprenta Daniel Bădoi (Dydy). Dragilor, mă înclin în fața tuturor! Vă mulțumesc și vă iubesc! #ImpreunaPanaLaSoare”, a spus Cristina Vasiu. Pe care o puteți găsi pe rețelele de socializare pe următoarele conturi:

 

Follow Cristina Vasiu

Facebook – https://www.facebook.com/VasiuCristinaOficial

Instagram – https://www.instagram.com/cristinavasiuoficial/

Tik Tok – https://www.tiktok.com/@cristina.vasiu

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata