in

Cristina Șișcanu, experiență de coșmar în competiția „Survivor Romania”: „Patru zile, nu am mâncat nimic în junglă”

Cristina Șișcanu a fost unul dintre concurenții competiției „Survivor Romania” care are loc în Republica Dominicană, la mii de kilometri de familie, prieteni, civilizație și tot ce înseamnă viața de acasă.

Soția lui Mădălin Ionescu a dezvăluit că a trecut prin clipe de groază în aventura ei în Republica Dominicană, pe care nu o poate egala cu nici o altă experiență din viața ei. Vedeta susține că este foarte greu să încerci să supraviețuiești acolo și de asemenea, este o competiție care îți pune serios psihicul dar și condiția fizică la încercare.

”Era greu, foarte greu, mai ales pentru colegii mei bărbați. Eu eram obișnuită cu dietele, și mă descurcam, dar unii dintre noi… nu. Vă pot spune că, timp de patru zile, nu am mâncat nimic în junglă și mergeam la concurs. Nu am câștigat probele și nu aveam hrană. Îmi amintesc că, la un moment dat, războinicii au dorit să ne dea din rația lor, le era probabil milă de noi, dar regulamentul nu permitea”, a mărturisit Cristina pentru Wowbiz.

”A fost o experiență interesantă, foarte intensă. Într-adevăr pe traseu nu m-am descurcat la nivelul la care trebuia să mă descurc. Din păcate nu am reușit să adun puncte. Eu sper că vor reuși să devină din ce în ce mai buni. Mă bucur că am găsit oameni cu care am reușit să leg prietenii și sper că vor ține și după show-ul «Survivor». Am un amalgam de emoții, i-am îndrăgit foarte mult, înainte nu-i cunoșteam pe majoritatea, dar ne-am împrietenit. Trebuie să ne despărțim, asta e viața”, a scris Cristina Șișcanu în cadrul ceremoniei de eliminare de la “Survivor România”.

Sursa: ciao.ro

Sursa foto: playtech.ro, stirimondene.fanatik.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ioana Ginghină, declarații privind o posibilă viitoare sarcină

Simona Gherghe, revoltată de acțiunile de prevenție a autorităților, cu privire la coronavirus: „Mi se pare total lipsită de responsabilitate”