Cristian Harhată aka Cristian din Iași i-a dedicat bunicului piesa ”Asa bunicu’ meu spunea”

De cele mai multe ori cântăreții se inspiră pentru creațiile lor din ce trec prin viață, din amintirile lor cu oamenii dragi. Iata ca și Cristian Harhată aka Cristian din Iași s-a inspirat pentru piesa ”Așa bunicu’ meu spunea” din amintirile cu bunicul său, care n-a mai trăit să-l vadă cântând.
Dacă nu ați văzut până acum videoclipul lui Cristian Harhată aka Cristian din Iași la piesa ”Așa bunicu’ meu spunea” este momentul să o faceți. Pentru că are și poveste și personaje interesante pe care să le urmăriți. Dar să vă spunem mai întâi cine sunt protagoniștii care apar în videoclip. ”Toți sunt actori, nu suntem rude. Fata se numește Diana Crăcană și este cântăreață de muzică populară care a apărut la ”Next Star” la 12 ani, iar rolul bunicilor au fost interpretați de dansatorii profesioniști soții Apopei Radu și Genoveva de la ansamblul de dansuri Vlăstarii lui Enescu din Botoșani. Am filmat o zi întreagă, de dimineață până seara iar filmările au avut loc în Gura Humorului în locația La roata”, ne-a spus Cristian.

Cristian Harhată aka Cristian si colega sa
Cristian Harhată aka Cristian si colega sa

 

Care are multe amintiri legate de bunicii săi de care își aduce aminte cu mare plăcere. ”Bunicii mei m-au crescut de la 3 saptamani si ascultau muzică populară de când eram eu mic. Eu ascultam toate genurile muzicale mai puțin muzică folclorică. M-am apucat de muzică populară în anul 2020, în pandemie, când am început sa studiez serios muzica folclorică. Bunicul meu, din păcate, era deja trecut în neființă. Am regretat mereu ca nu m-a văzut bunicu în costum popular. Acum doi ani am avut filmări Pascale la București și în urma discuției cu interpretul Cornel Borza, acesta mi-a sugerat ca ar fi bine sa îmi compun o melodie. Îmi compun singur textele, dar instrumentalele le fac cu compozitori muzicali. Totuși în acea dimineața după filmări ajuns în Iași venind de la gară spre casă la ora 4 dimineața, în 20 de minute am compus această piesă acapella, gândindu-mă la bunicul meu cum mă punea sa „fur” băutura din beci pe la 4 anișori pentru a o aduce pe ascuns față de bunica.

 

Cristian Harhată aka Cristian si colegii sai
Cristian Harhată aka Cristian si colegii sai

Pana într-o zi când i-am zis ca m-am saturat de furat. Întâmplarea amuzantă a fost când bunicu a băut o gură de oțet crezând ca e vin și alte întâmplări de acest gen m-au inspirat să fac această piesă satiră. Azi mă veghează din cer și sper că este mândru de mine!”, a povestit solistul. Vă imvităm să ascultați și să urmăriți în continuare videoclipul lui Cristian Harhată aka Cristian din Iași. Pe care îl puteți urmări:
YouTube:
YouTube: https://youtube.com/@CristianDinIasi
TikTok:
https://www.tiktok.com/@cristianharhata.official?_op=1&_r=1&_t=8dUbmmVbqX4
Site:

Despre Artist


Instagram: https://instagram.com/cristianharhata.official?igshid=MzNlNGNkZWQ4Mg==
Facebook: https://www.facebook.com/CristianHarhataOficial

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata