Cosmin Selesi e pregatit sa dea startul unei noi saptamani din show-ul Batem Palma?: ”Vreau sa va vad pe toti mai bogati”

”Am prins mare drag de concurenți. Sunt oameni pe cinste”, spune Cosmin Seleși despre cei de 24 de curajoși care se află în acest moment în platoul emisiunii Batem Palma?. De luni până vineri, de la ora 18:00, fiecare dintre ei așteaptă cu emoție să vadă dacă va fi ales de calculator pentru a-și testa norocul și intuiția în speranța că va câștiga o sumă cât mai mare de bani.

Ca de fiecare dată, obiectivul este că cineva va reuși să elimine toate sumele mici și să ajungă la un câștig mai mare sau chiar cel mai mare. ”Și astăzi avem în plan să câștigăm cei 100.000 de lei”, va admite Seleși înainte de a startul unei noi super săptămâni în show-ul zilnic. Oare va reuși de această dată cineva să facă alegerile corecte?

Ca în fiecare ediție, pe platou există și o persoană care știe toate secretele și care le ascunde foarte bine, doamna avocat Eugenia Bobe. Se pare că nimeni nu are nici cea mai mică șansă să afle ceva de la ea, aceasta admițând că oricât de dragi i-ar fi concurenții, preferă să vadă ce noroc au ei și nu să-i ajute.

”Ziua potrivită să golim conturile băncii”, după cum spune și Cosmin Seleși! Așa că toți ochii sunt pe simpaticul prezentator și concurenții aflați acum în show. Unul va juca în doar câteva ore, așa că e vremea să descoperim ce sumă va câștiga din intervalul 1 ban – 100.000 de lei.

Concurenții care se află în acest moment în joc sunt: Alexandru Petrescu, Beatrice Pîrțac, Sebastian Dobrescu, Diana Secu, Virgil Băjanaru, Miko Bagdhasariu, Ana Maria Nuți, Raul Cormoș, Denisa Matei, Gabriela Petca, Ioana Dorohoi, Pavel Rotari, Roxana Pîrjol, Viorel Băcăuanu, Gutiera Timotin, Mihai Ionaș, Elena Epurescu, Sorin Burcea, Diana Burnaz, Aurel Sabou, Isabela Bălăceanu, Adrian Georgescu și Carmen Mihai. Acestora li se va alătura astăzi un nou concurent!

Pe cine va extrage computerul în fiecare seară? Cine se va mai alătura competiției? Cu ce sume vor pleca acasă cei care vor juca? Răspunsurile se pot afla doar urmărind de luni până vineri, de la ora 18:00, Batem Palma?, pe PRO TV!

Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata