Cosmin Adrian de la „Romanii au talent”: „Ultimii ani, pentru mine, au fost o provocare”

Cosmin Adrian a revenit la Pro TV pe scena de la „Romanii au talent”, cu o noua partenera. Asa ca am stat de vorba cu el si am aflat mai multe intr-un interviu exclusiv pentru Bravonet pe care il puteti citi in continuare:

Bravonet: Care a fost diferența majoră între prima apariție și aceasta?

Cosmin Adrian: Chimia dintre mine și fratele meu există și mereu va exista la un nivel ce nu se poate explica, dat fiind faptul că am trecut prin bune și rele alături de el. Dragostea de frați trăiește veșnic ! Profesional vorbind, combinația dintre dans contemporan și street-dance este un trend, dat fiind faptul că o fuziune cu un echilibru perfect dintre aceste două stiluri de dans poate da un efect revoluționar. M-am bucurat să vad faptul că mulți dansatori sau coregrafi de street-dance s-au dus în această sferă sau dansatori de dans contemporan, ce au inceput să folosească elemente de street-dance în coregrafiile lor. Diferența majoră din prima apariție și aceasta este faptul că a trebuit creată o nouă conexiune deoarece nu am participat niciodată cu Louise la un concurs, împreună! Este o experiență unică pentru noi, dar iubirea ne dă forță pentru a merge mai departe și de a experimenta și mai mult.

cosmin adrian din nou la romanii au talent
cosmin adrian din nou la romanii au talent

Bravonet: Ai schimba ceva la prestația voastră?

Dacă vom trece mai departe, ne dorim foarte mult să schimbăm abordarea, dat fiind faptul că acum a fost iubirea noastră, tema principala. Vrem foarte mult să venim cu un număr nou, în forță și să introducem elemente și din alte stiluri de dans, cum ar fi tango-ul și acrobații într-o formă contemporană.

Totodată, va trebui să fim și mai buni, dat fiind faptul că lucrurile devin mai serioase și știu din experiența anterioară ca Românii au talent, pe lângă faptul că este un concurs ce dă posibilitatea oamenilor de a se exprima, este și un concurs puternic cu foarte mult talent și trebuie să te ridici la standarde înalte pentru a putea trece mai departe, iar din câte am vazut în audițiile din acest sezon, competivitatea este foarte mare. Ne bucurăm totodată deoarece va trebui să ne depășim pe noi înșine și de a evolua ca duo foarte mult, într-un timp foarte scurt.

Ce amintiri te leagă de scena Românii au talent?

În cadrul emisiunii, am descoperit artiști excepționali, cum ar fi magicianul, Cristian Pestrițu, care a participat în același sezon cu noi și a revenit după tot acest timp. M-am bucurat enorm să îl revăd ! Dar cel mai mult cred că a fost echipa din spatele acestui spectacol, este incredibil ce fac și sper din suflet pentru cei ce trec de audiții să cunoască această experiență și toată munca pe care ei o depun. Indiferent că este o audiție bună sau mai puțin bună pentru noi, concurenții, munca din spatele cortinei există.

Cea mai puternică amintire și ceva ce voi ține în suflet toată viața este momentul din finală, când se anunța câștigătorul, iar toată sala striga Frații Adrian. Cred că a fost cel mai frumos moment pe care l-am trăit vreodată. Simțeam în suflet cum strigătul se afla în inimile noastre, este greu de mă exprima, dar asta am simțit.

cosmin adrian si louise
cosmin adrian si louise

Povestește-ne puțin despre cum au fost ultimii ani pentru tine, de când nu te-am mai văzut

Ultimii ani, pentru mine, au fost o provocare, dat fiind faptul că am decis să plec din țară pentru a evolua, a învăța din culturi noi, din stiluri noi de dans și de a avea o viață mai adecvată stilului meu. Salariul pe care îl aveam atunci la noi în țară, nu îmi permitea să fac foarte multe lucruri, mai ales că stateam cu bunica, care era semiparalizată și avea nevoie de îngrijiri speciale. Trebuia să dansez tot timpul pe ici pe colo pentru a ne putea susține și a avea un ajutor suplimentar. De aceea am decis să plec, tatăl meu m-a ajutat foarte mult. A renunțat la muncă pentru a avea grijă de bunica și timp de 3 ani nu a fost plătit, ca apoi să devină asistent la domiciliu. Bunica acum nu mai este. Tatăl meu a decis că vrea să facă o carieră din asta și momentan urmează un curs de asistent medical în cadrul Crucea Roșie Constanța pentru a putea profesa mai departe.

Eu am avut noroc de a o cunoaște pe Louise în timpul ăsta și de a putea pleca pe un drum împreună, a ne iubi și de a face ce ne place mai mult. Momentan lucrăm cu Royal Caribbean International, visul nostru a fost să lucrăm cu cea mai bună companie de vase de croazieră din lume, cu peste 2500 de artiști și în studiouri, ceea ce cât timp eram în țară, doar visam. Am fost promovat la stadiul de Dance Captain și de abia aștept să îmi ofere șansa de a putea profesa și pe acest post dupa ce vom scăpa de această pandemie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata