Codruța Filip și What’s UP, au lansat ”Ce nu fac eu pentru tine”, cea mai cool declarație de iubire

Surprizele se țin lanț la Sprint Music și cea mai hot colaborare vine de la fermecătoarea Codruța Filip care împreună cu What’s UP au lansat o piesă ce se vrea hitul verii. Această se numește ”Ce nu fac eu pentru tine” și are parte de un videoclip la fel de vesel precum piesa, cu un invitat mega special în rol principal.
Îndrăgita solistă pe care aceste zile o vedeți la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, revine în atenția fanilor cu o mega colaborare. Este vorba de Codruța Filip și What’s UP, care au lansat ”Ce nu fac eu pentru tine”, cea mai cool declarație de iubire lansată împreună cu Sprint music. Muzica a fost făcută de Teodora-Irina Iamandi, tot ea s-a ocupat și de text împreună cu Mihai Dumitrescu, la acordeon a fost Daniel Didi iar videoclipul filmat la Snagov a fost regizat de Silviu Mindroc. Vă mai spunem că în videoclip apare ca invitat special atât în viață reală cât și în cea din videoclip, partenerul de viață al Codruței, și colegul de la ”Te cunosc de undeva”, solistul și soțul Valentin Sanfira.

Codruta si Valentin Sanfira
Codruta si Valentin Sanfira

”Colaborarea cu Watshy a venit super fain, la propunerea managerului nostru, Marius Chină. Piesa a fost concepută de Robert Toma și JerryCo în studio la Moga. Filmările videoclipului au durat jumătate de zi și Vali este personajul principal, alături de mine. În acest videoclip dar și în povestea piesei, se vor regăsi multe cupluri. Și eu mă regăsesc, sunt situații în care se mai întâmplă așa ca în videoclip dar sunt tratate haios gen și tot la împăcare se ajunge, că-i cea mai dulce. Asta a fost ideea, să fie ceva fun, să vedeți rutina unui cuplu, care sunt de mult timp împreună dar care se iubesc foarte tare și mai au cicăaleli din astea”, a povestit solista. Care ne-a mai povestit că s-a simțit bine la filmări și ”am ras foarte mult la filmări pentru că totul a venit natural și deși eram mega obosiți, nu a fost nevoie să dăm multe duble. A ieșit din prima tot. Și asta și pentru că relația mea cu Valentin este reală și acest lucru a ajutat. Este o colaorare super fresh, care a ieșit așa cum am vrut și doar atât vă spunem: vor mai urma surprize din partea noastră. Fiți pe faza, Vara-i lungă”, a mai spus îndrăgita solistă.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata