Cine este Irina Voluță, regina frumusetii din Moldova, femeia care si-a depasit limitele!

„Cursurile în dermopigmentare viitoarele cursante le pot face în Moldova la Contour Academy By Irina Voluta, dar și în Europa, deoarece colaborez cu mai mulți organizatori care se ocupă de organizarea cursurilor cît și a master clasului”, spune ea. Dar pentru inceput sa vedem cine este Irina si cum a evoluat ea. „Sunt din Moldova orașul Chișinău. Sunt mamă a doi băieți de 12 și 8 ani. Un an în urmă am divorțat după un mariaj de 11 ani. Am marele noroc că mama locuiește la mine și mă ajută maxim cu copiii. Sunt fondatoarea brandului Ivolution ( produse pentru machiaj semipermanent), Fondatoarea Contour Academy By Irina Voluta, trainer international in dermopigmentare, jurat în campionatele internaționale și speaker internațional. Intr-un cuvint efectuez machiaj semipermanent”, spune ea care l-a inceput a fost o femeie simpla care si-a dorit sa fie si mai frumoasa. Iar pentru asta a apelat si la chirurgia estetica.
irina voluta inainte de operatii
irina voluta inainte de operatii
„Am descoperit că pot fi mai frumoasă de cît sunt în momentul cînd am apelat pentru prima data la o procedură cosmetologică, și anume mărirea buzelor. Cînd cel mic avea 4 ani, am decis să apelez la medicul plastician. În anul 2018 mi-am făcut prima operație și anume cea de mărire a sînilor. Peste 3 săptămâni a urmat operația de abdominoplastie. Iar peste 4 ani mi-am schimbat și toată dantura. Îmi doresc o ultimă operație de micșorare a taliei și mărirea feselor cu grăsime. Atunci cînd femeii îi place ce vede un oglindă, ea primește acea încredere în ea și ea devine mai puternică în ceea ce face”, a povestit ea.
fermecatoarea irina voluta
fermecatoarea irina voluta
Ceea ce face i-a adus nenumarate premii si dintr acestea amintim in 2018 – „Stlistul anului”, iar in 2021 a obtinut premii precum „premiul pentru Speaker internațional din Londra”, |premiul pentru Speaker internaționale din Kazakistan”, „premiul pentru jurat din cadrul campionatului din Kazahstan”, „Premiul oferit De „Isecrete” ca cel mai bun dermopigmentist din București. Si lista ar putea continua. Pentru ca Irina are o multime de activitati inovatoare. „Sunt în domeniul beauty deja de 15 ani. Trebuie sa aleg între o facultate și domeniul Beauty fiindcă nu era posibilitatea sa le fac pe ambele, și am ales acest domeniu și nu regret o secundă. Cînd am ales să fac machiaj semipermanent am început din glumă, mi sa părut cel mai greu domeniu, fiindcă lucrezi cu ace, sînge, și ai o mare responsabilitate față de imaginea femeii. Și ” Sprinceana este cartea de vizită a oricărei femei”. Am început cu frizeria, machiajul, coafurile, genele, iar într-un final ca făceam sprincenele perfect în machiaj, clientele mi-a dat ideea să fac machiaj semipermanent fiindcă o făceam perfect”, spune ea. „Cursurile în dermopigmentare viitoarele cursante le pot face în Moldova la Contour Academy By Irina Voluta, dar și în Europa, deoarece colaborez cu mai mulți organizatori care se ocupă de organizarea cursurilor cît și a master clasului”.
rina voluta
rina voluta
Si-a depasit limitele…  „Am avut momente cînd mi-am depășit limitele, să am cite 9 cliente pe zi în Italia, de la ora 9 pina la ora 2 noaptea munceam, iar în a 3-a zi am adormit cu masina de tattoo în mînă în proces ce lucram, a căzut mașina și m-am trezit. Am zis ca nu mai fac asa ceva sa ma supraobosesc. Și la fel mi-am depășit așteptările cînd am avut curs cu 15 cursante deodată”, ne-a povestit ea.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata