Cine este Furkan Okumuş, actorul care interpretează rolul lui Ege, în serialul „Dragoste și speranță”, de la Kanal D2

Îndrăgita producție turcească „Dragoste și speranță”, difuzată de luni până vineri de la ora 19:00, la Kanal D2, atrage tot mai mulți fani din rândul admiratorilor serialelor turcești.

              “Dragoste și speranță”, serialul care înfățișează, într-o manieră aparte, povestea dragostei, a speranței și a unui nou început, are în prim plan povestea de iubire dintre Zeynep (Eda Elif Başlamışlı), o tânără care trebuie să facă față tumultului impresionantului Istanbul, și Ege, interpretat de Furkan Okumuş, un bărbat charismatic, căruia îi lipsește ceea ce își dorește cel mai mult, iubirea.

Dragoste si Speranta_Kanal D2
Dragoste si Speranta_Kanal D2

Ege este cel care o ajută pe Zeynep să facă față unei lumi dominată de bani, putere și orgolii, dar învață la rândul său să aibă încredere în iubire și să lupte pentru ea chiar și cu propria familie. Ege este aparent un tânăr calm, însă în sufletul său sunt adevărate furtuni emoționale.

             Pentru tânărul actor Furkan Okumuş, rolul lui Ege a reprezentat o adevărată rampă de lansare, fiind primul rol principal din cariera sa.

            Furkan Okumuş s-a născut în Istanbul, și a debutat pe micul ecran în 2021, la numai 19 ani, cu un rol secundar în serialul „Baş Belası”, partitura actoricească prin care a reușit să cucerească publicul de televiziune. Chipeșul actor nu este însă străin de lumina reflectoarelor, cochetând cu teatrul încă din adolescență și fiind o prezență constantă pe podiumurile de modă din Turcia, în calitate de model. În prezent, Furkan Okumuş urmează cursurile de publicitate la Universitatea Atâtürk și, în paralel, arheologia la Universitatea Karabuk.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata