Cine este Bianca Patrichi de la „Insula iubirii” si ce ar trebui sa stiti despre ea

Bianca Patrichi a dansat pe scena Operei Naţionale din Bucureşti, este în distribuţia celor mai de succes musicaluri româneşti şi are numeroase prezenţe în filme, emisiuni de televiziune şi videoclipuri muzicale. Frumoasa blondă este profesor-coregraf de balet şi dans contemporan. Mereu cu zâmbetul pe buze, Bianca ne-a înseninat dimineţile mohorâte cand facea parte din echipa matinalului de la TVR cand aducea informaţiile meteo si facea multa mişcare sănătoasă si anume dans, yoga-pilates, stretching, zumba, aerobic.

Bianca Patrichi
Bianca Patrichi

Biana Patrichi a participat la „România Dansează”, „X Factor”, „Te Cunosc De Undeva” şi “IUmor” şi a fost concurentă la „Românii au Talent”. A mai avut colaborări coregrafice atât pentru filme româneşti, cât şi pentru producţii cinematografice internaţionale şi numeroase prezenţe în videoclipuri muzicale.

bianca patrichii - foto tvr 1
bianca patrichii – foto tvr 1

 

Bianca Patrichi a început să danseze la trei ani, ea avand primul contact cu dansul la Palatul Copiilor, la vârsta de numai trei ani: „Îmi amintesc că tata se chinuia să mă înveţe să ţin ritmul… Mai apoi, tot el a fost acela care a observat înclinaţia mea pentru dans şi m-a înscris la Palatul Copiilor, unde am învăţat şi dansat o perioadă lungă de timp”. a absolvit Liceul de coregrafie „Floria Capsali”, din  Bucureşti şi UNATC, secţia coregrafie.

bianca patrichi
bianca patrichi

În 2018, a câştigat premiul coregraful anului la unul din concursurile la care a participat cu elevii săi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata