Cine e Lil Lari, solista adolescenta care face senzatie pe TikTok cu talentele sale

A lansat mai multe piese printre care „Bombonica” sau „Liber la distractie”, este activa pe instagram si TikTok insa multi adolescenti se intreaba cine este in realitate Lil Lari. Noi am stat de vorba cu Larisa Petre si am aflat mai multe detalii despre viata ei din fata reflectoarelor dar si din spatele lor.

Bravonet: Care este numele tau real, cati ani ai si de unde esti?
LilLari: Larisa Petre, sunt din Ploiesti, am 12 ani si sunt singura la parinti. Sunt clasa a6A in Ploiesti.

De unde pasiunea pentru muzica?
Mi-am dat seama ca am talent si sunt pasionata cand dansam prin casa cand eram mica. Mi-am dat seama ca am voce cand cantam prin casa si m-au dus parintii la canto, unde am muncit foare mult.

Lil Lari
Lil Lari

Ce ai vrea sa urmezi cand termini liceul?
As vrea sa dau la filologie. Dar mi-ar placea sa fac franceza, poate ajung si in Franta. Fac cursuri de execelenta la limba romana.

Cand ai inceput cu muzica, primul tau videoclip?
De pe la 9-10 ani, la 5 ani am avut prima aparitie la un festival. Am multe diplome si medalii. Insa mai mult ma mandresc cu ceea ce fac acum in social media. E mult mai frumos. Pe instagram am 2570 de urmaritori, pe Youtube am aproape 8000 si pe TikTok 6500.

Legat de TikTok, ce iti place sa faci?
Cel mai mult imi place sa fac TikTok uri cu mama, si chiar aveam doua TikTok uri care au peste 100.000 de vizualizari, am muncit foarte mult sa le facem. Cred ca pot vorbi mult despre asta. Imi place sa ma coafez, mi se pare un lucru interesant si mi se pare ca majoritatea fetelor fac asta pentru scoala si le ofer sugestii de cum isi pot prinde parul. Si imi place sa si cant, fac si filmulte cantand si dansand.

Care a fost prima piesa lansata?
„Libera la distractie”, insa eram mai mica. Am filmat pentru cinci piese. Am lucrat cu Oana Brutaru, care ma ajuta pe partea vocala si Tiri. Am contribuit si eu dar am zis sa invat de la cei mai buni.

lil lari cu acadele
lil lari cu acadele

Ce urmeaza pentru tine?
Voi lansa o piesa noua si pregatesc un cover de iarna, doar se apropie sarbatorile de iarna.

Ti-ar placea sa joci intr-un film?
Da, mi-ar placea, chiar am un proiect cu Andra Gogan pe care il va lansa pe canalul ei, un film despre dansuri. Momentan fac tot felul de vloguri pe Youtube si am tot felul de idei interesante.

Ne poti spune ceva interesant de la filmarile videoclipului „Bombonica”?
Aveam foarte multe acadaele atarnate la filmari si am lovit din greseala una dintre ele si s-a spart. Razvan Gogan a regizat videoclipul. Am avut echipa care m-a ajutat cu montatul acadelelor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata