Cine a fost la premiera filmului ”Beautiful Disaster”- ”Fericirea incepe azi„

Va mai amintiti de fratii Sprouse din serialelel Disney Channel? Ei bine, cei doi baieti au crescut iar Dylan Sprouse s-a facut un adolescemt plin de muschi si sexy. Si poate fi vazut in toate cinematografele in filmul ”Beautiful Disaster”- ”Fericirea incepe azi„ unde face un rol de milioane. Si nu singur, ci alaturi de Virginia Gardner, Brian Austin Green care acum a trecut la

Jazzy Jo
Jazzy Jo

roluri de tati, el fiind cunoscut din serialul pentru adolescenti ”Bevely Hills 90210” dar si Rob Estes din ”Melrose Place.

Despre film… va spunem povestea care e cam asa.  Fericirea începe azi spune povestea băiatului rău, Travis, și a studentei eminente din primul an, Abby. El își petrece nopțile luptând în meciuri de box ilegale și zilele ca un adevărat Casanova al campusului universitar. Dar Abby nu vrea să aibă de-a face cu Travis. Intrigat de dezinteresul ei, Travis îi oferă un pariu simplu: dacă va pierde următoarea luptă, trebuie să stea fără sex timp de o lună. Dar dacă va câștiga, Abby trebuie să se mute împreună cu el pentru aceeași perioadă de timp. Orice s-ar întâmpla, Travis habar nu are că trecutul întunecat al lui Abby este pe cale să iasă la suprafață. Oare Travis și-a gasit perechea?

Mitzuu
Mitzuu

La premiera filmului au fost Sensy ex Bravo ai stil, Jazzy Jo, Nicoleta Nuca, Nana Falemy, Cucu de la Noaptea Tarziu, Sorin Buscasu ex Survivor si multi altii.

Un film de vazut chiar daca esti indragostit sau nu.

Beautiful Disaster | Official Trailer | Prime Video – YouTube

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata