Cinci concurenți s-au calificat în marea finală Românii au talent! Prima semifinală a fost lider absolut de audiență

Au trecut prin emoții colosale în etapa preselecțiilor, însă aseară au înțeles ce înseamnă un spectacol live. Un moment în care inimile celor de acasă bat în paralel cu a lor. Primii 12 concurenți calificați în această fază a competiției au urcat pe scena Românii au talent cu un vis: acela de a fi finaliști și de a avea o șansă la primul loc. Iar această motivație s-a văzut în fiecare prestație!

 

La finalul serii, cei patru jurați au făcut primele două propuneri pentru premiul de originalitate: Bianca Avram și Oleg Spînu. Iar telespectatorii au decis primii cinci calificați în marea finală, de pe 12 mai: Albert Gugulan, Bianca Avram, Monique Family, Oleg Spînu și Rareș Prisacariu.

Prima semifinală live a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 24:27. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.9 puncte de rating și 33.6% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.5 puncte de audiență și 13.3% share. De-a lungul difuzării, peste 1.9 milioane de români au trăit cu sufletul la gură alături de concurenții care urcau pe scenă, iar în minutul de aur, la ora 22:06 peste 2.5 milioane de telespectatori erau cu ochii pe spectacolul #magic.

Prima semifinală le-a adus telespectatorilor un show extraordinar și multă emoție. Concurenții au prezentat numere complexe, iar evoluția lor din etapa preselecțiilor până acum a fost apreciată de Andi, Andra, Dragoș și Mihai Bobonete, care au aplaudat determinarea de a face spectacol. Darius Mabda a oferit un moment special și le-a adus aminte tuturor de prestațiile lui incredibile. A fost o seară plină de dinamism, în care reprezentațiile de muzică, dans, poezie și magie s-au completat perfect.

Vinerea viitoare, show-ul continuă cu cea de-a doua semifinală live! Alți 12 concurenți vor lupta pentru ultimele locuri în finală, în direct pe PRO TV și VOYO.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata