Cian Ducrot a lansat single-ul “Part Of Me”

Cian Ducrot a lansat single-ul “Part Of Me”. Cântărețul, compozitorul, producătorul și multi-instrumentistul irlandez și-a văzut cele două single-uri anterioare – „I’ll Be Waiting” și „All For You” certificate cu aur – zburând în Top 20 al Topului Official Singles Chart, petrecând o perioadă de peste șase luni în Top 40 și depășind 300 de milioane de stream-uri totale până în prezent. Cian are, de asemenea, un impact internațional, fiind prezent în topurile din Irlanda, Belgia, Danemarca, Țările de Jos și Norvegia și influențând Top 200 global al Spotify. Turneul său recent din Marea Britanie a fost complet sold-out și în prezent finalizează un turneu uriaș ca invitat al lui Ed Sheeran. Acesta a acumulat 4,3 milioane de urmăritori pe TikTok și 1,1 milioane pe Instagram.
„Part of Me” este tributul sincer al lui Cian adus celui mai bun prieten al său, Phily, care și-a încheiat propria viață, reflectând asupra acelor momente comune care definesc o prietenie – și sunt amintiri care nu vor fi uitate niciodată. De asemenea, Cian își exprimă regretul că nu a existat șansa de a-l convinge de o decizie care nu poate fi luată înapoi. Acesta este unul dintre cele mai crude elemente ale bătăliilor pentru sănătatea mintală: lupta îi împiedică pe oameni să caute ajutor sau să înceapă o conversație care ar putea face toată diferența.
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/PartOfMePR
Cian spune: „Am încercat să scriu „Part of Me” de atât de mult timp, dar nu am reușit niciodată să o fac corect. Pierderea unui prieten din cauza sinuciderii nu este cel mai ușor lucru de exprimat în cuvinte, deoarece există atât de multe emoții ale atâtor oameni pe care trebuie să le luați în considerare. Știam cât de importantă va fi melodia pentru oricine trece prin același lucru, așa că nu puteam greși. Întotdeauna am crezut că Phily va trăi pentru totdeauna, sper că această melodie poate fi în locul lui.”
Crescut în Cork, Cian a fost înconjurat de muzică și a excelat în curând, învățând pian, chitară clasică, saxofon, percuție, tobe, vioară și flaut. A studiat la Academia Regală de Muzică din Londra de la vârsta de nouă ani și s-a simțit curând împărțit între pregătirea sa clasică și dorința de a face muzică pop. Și-a continuat studiile în timp ce scria cântece și posta pe rețelele de socializare, dar mintea sa a hotărât în urma unei tabere de compoziție de succes în Los Angeles. Factorul decisiv între cele două lumi a fost capacitatea pe care o are un artist pop de a se conecta cu publicul său – și acesta rămâne un aspect important al artei sale până în prezent. Cu toate acestea, a fost departe de a avea un succes peste noapte, împrumutând adesea bani, făcând drumeții, dormind pe canapele și luând slujbe aleatorii pentru a finanța excursii de scris la Londra și LA. Prima sa descoperire pe TikTok a dus la EP-ul său de debut „Make Believe” și a crescut cu fiecare lansare, mai ales când „I’ll Be Waiting” și „All For You” și-au încheiat călătoria de la concertele la pub din Cork la concerte serioase.
Cian este, de asemenea, într-o cerere din ce în ce mai mare ca colaborator, cel mai recent aparând în remixul „People” al lui Libianca. A fost invitat să scrie împreună cu SZA în Los Angeles, melodia rezultată urmând să fie lansată în viitor și, de asemenea, a co-scris hitul global al lui Lauren Spencer-Smith și single-ul din Top 20 din Marea Britanie, „Flowers”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata