Christina Aguilera plonjează într-o piscină din Miami într-un costum de baie fără spate – și arată incredibil

Christina Aguilera i-a uimit pe fani după ce a postat câteva imagini cu frumoasa ei siluetă, în timp ce se bucura de orizontul din Miami dintr-o piscină de lux.

Cântăreața melodiei Ain’t No Other Man, în vârstă de 40 de ani, arăta uimitor purtând un costum de baie fără spate la lumină slabă. În prima poză făcută din spate, Christina a privit și a admirat orașul Miami. O a doua clipă mai apropiată a arătat-o ​​pe Christina etalându-și silueta în costum de baie. Vedeta a scris pur și simplu titlul postrii „Nopți din Miami”.

Postarea, care a fost încărcată miercuri devreme, a acumulat deja peste 100.000 de aprecieri și i-a înnebunit pe fanii Christinei.

Cei 7,4 milioane de adepți ai ei au umplut-o pe frumoasa cântăreață cu complimente și admirație, mulți folosind emojiuri de inimă și foc.

„Te iubesc din tot sufletul”, a scris un fan cu majuscule, în timp ce un alt fan a comparat-o pe cântăreața cu o ființă mitică, numind-o „regină sirenă”.

Regalitatea a fost o temă obișnuită în comentarii, un fan mergând atât de departe încât a numit-o pe cântăreață „regina căzilor cu hidromasaj”. Un alt fan a privit în față o parte din viitoarea muzică a Christinei, îndemnând-o să „se bucure de acest calm înainte de a FURA scena muzicală”.

Christina i-a uimit pe fani înainte de Super Bowl săptămâna trecută, în timp ce poza într-o nouă ținută elegantă din piele.

Cântăreața melodiei What A Girl Wants a mers cu o pereche de pantaloni cu largi pe picior din piele neagră, un top gri și cizme asortate. La aspectul de piele s-a adăugat o geantă de mână din piele de șarpe și o haină albastră lungă.

Pentru a-și termina ținuta, Christina și-a purtat părul blond într-o coadă înaltă și a adăugat un strop de culoare cu unghii de corali. Fanii au fost acoperiți de costum, „Literal, cine i-a spus Christinei că ar putea arăta atât de fierbinte? Asta este TOTUL”. Altul a adăugat: „Ești radiantă, sper să ai o noapte uimitoare”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata