Christian Ocean și Andrei Ștefănescu au lansat „Falling Down”

Cea mai nouă colaborare muzicală se numește „Falling Down” și este un proiect între Christian Ocean aka Cristian Tiu producător muzical, compozitor, aranjor și inginer de sunet și solistul Andrei Ștefănescu din trupa Alb Negru.
De curând Cristian i-a propus lui Andrei Ștefănescu o nouă colaborare așa că s-au întâlnit în studio unde au înregistrat noua piesă „Falling Down”, cu un mesaj frumos pentru toți cei care au fost suferit la un moment dat după persoană iubită. Cei doi e posibil să filmeze curând și un videoclip și să îi vedem la TV. Christian Ocean este de fapt Cristian Tiu, producător muzical, compozitor, aranjor și inginer de sunet. Și-a început cariera în 2001 alături de Dl.Problema. A lucrat la multe proiecte de succes în trecut printre care unul din cunoscutele proiecte muzicale de la noi din țară DJ Rynno și Sylvia, compunând alături de fostul său coleg de la trupa Yarabi, Adrian cunoscutele piese „Feel” și „Save me”. Cristian Tiu este fost membru fondator al trupei Yarabi cu care a cunoscut succesul internațional între anii 2006 și 2010. Cele mai cunoscute piese ale trupei au fost „Yarabi”, „I Amar” și „El Silă”. Împreuna cu, colegul său Adrian au cântat pe scenele internaționale alături de nume ca September, Arash, Denzel, Global Deejays, Ives LaRock, David Tavare. Piesele lor au fost difuzate și pe radiourile internaționale ajungând în top. Un alt proiect de succes la care a lucrat este trupa Alb Negru. Alături de Andrei Ștefănescu, Kamara și Dl. Problemă au creat patru albume de succes. Alte proiecte din perioada respectivă la care Cristian a lucrat au fost Dl. Problemă, Andra, Nico, Amalia, Simplu. Cristian Tiu a lucrat și pe partea de spoturi publicitare pentru companii ca: Microsoft, Intel, Epson, IBM, MC Donalds, MTS Leasing, BSA, Revista Fun Hits & Posters, Radio România, Radio Vacanță, Radio Costinești. Cristian a colaborat în paralel cu o companie americană și pe partea tehnică de show-uri live ca manager de scenă și de producție astfel căpătând experiență și pe partea de live pe lângă vasta experiență de studio.
În 2018 s-a născut noul său proiect Christian Ocean activând ca DJ / music producer. Acest proiect se împarte în două, o parte fiind de muzică chill out iar a doua parte de muzică dance. Tot atunci i-a propus bunului sau prieten Andei Ștefănescu să colaboreze la piesa Run Away pe care au lansat-o împreună.
Christian Ocean are în repertoriu 20 de melodii și colaborări cu diverși artiști. A colaborat din 2021 la câteva show-uri cu band live pe vasul de croazieră Spectrum of the Seas. Aici l-a cunoscut pe Zlwin Chew un cunoscut magician cu care a pus în scenă show-ul “Music and Magic” alături de care s-a bucurat de un succes neașteptat. Tot acolo Christian a filmat un set de muzică chill out.
Toate videoclipurile le puteți găși pe canalul său de YouTube Christian Ocean. Pentru viitor Christian va colabora cu mai mulți artiști și va lansa noi melodii.
Andrei Ștefănescu activează după cum bine știți în trupa Alb Negru alături de prietenul său Kamara și este prezentator la emisiunea Showbiz Report de la postul Antena Stars.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata