Chrissy Teigen spune că a ofensat-o accidental pe Katy Perry după inaugurarea din 2021: „M-am simțit atât de rău”

Chrissy Teigen a avut o întâlnire destul de incomodă cu Katy Perry după Inaugurarea președintelui Joe Biden în 2021. Apărând practic în The Tonight Show marți, autorul cărții de bucate, în vârstă de 35 de ani, i-a dezvăluit gazdei lui Jimmy Fallon că a jignit-o din greșeală pe Perry, în vârstă de 36 de ani, după ce cântăreața a interpretat melodia ei de succes, „Firework”, în timpul inaugurării speciale Celebrating America din Washington DC a instalării lui Biden ca președinte în ianuarie.

„M-am speriat atât de mult pentru că am dat peste Katy Perry și spun mereu lucruri prostești”, a spus Teigen, al cărui soț, John Legend, a jucat și el pentru special. „Mereu mă simt atât de nervos și spun faux pas. Nu o mai văzusem pe Katy atât de mult și îmi spuneam:„ Oh, de obicei urăsc focurile de artificii, dar asta a fost uimitor. A fost frumos ”. „

Cu toate acestea, Teigen a explicat că Perry a auzit din greșeală complimentul autorului cărții de bucate cu privire la performanță, ceea ce a dus la un scurt moment incomod între cele două vedete.

„Cred că a auzit că am spus că urăsc” Firework „, ca piesa”, și-a amintit Teigen.

„Am vrut să mor, m-am simțit atât de rău. Am fost ca,” Nu, nu, nu, nu „Focuri de artificii”. ” „Uf, fac asta mereu”, s-a lamentat mama celor doi către Fallon.

Înaintea specialului Celebrating America, Teigen a pozat împreună cu familia ei – Legend, 42 de ani, și copiii lor, Luna Simone, 4 ani, și Miles Theodore, 2 ani – la Washington Memorial pentru fotografii frumoase pe care le-a postat pe Instagram.

„Doar o zi incredibil de specială”, a pus la descrierea fotografiei. Într-o altă fotografie – subtitrată pur și simplu cu un emoji al steagurilor Statelor Unite – Legend și Teigen s-au sărutat în fața Memorialului Abraham Lincoln.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata