Chris Pratt din „Jurassic Park” si „Gardinii galaxiei” face 43 de ani

Chris Pratt  din „Jurassic Park”, „Avengers: Endgame”, „Gardienii galaxiei”, „Everwood” si “Rebel in California” este sarbatoritul zilei.

Cand Chris Pratt a implinit 19 ani, se muta in Hawaii cu un grup de prieteni din orașul natal unde a fost „descoperit” de actrita Rae Dawn Chong. El a fost ospatarul ei la Bubba Gump Shrimp Company in Maui si o facea sa rada cu umorul lui. Ea ii da o proba pentru ca era in cautare de personaj pentru rolul din filmul de groaza / comedie Cursed Part 3 (2000). Patru zile mai tarziu, Chris a inceput productia in LA ca un rol important pentru debut. Dupa Cursed a incasat 750 de dolari si si-a dat seama ca vrea sa fie actor. El a inceput aproape imediat sa lucreze iar curand Chris primeste un rol principal in „Everwood” (2002). Chris este si acum extrem de apropiat de familie si prieteni.

În aprilie 2017, după 17 ani de carieră, actorul a fost recompensat cu steaua numărul 2607 pe Bulevardul Walk of Fame de la Hollywood. La ceremonie a fost însoțit de soția sa, actrița Anna Faris, și de fiul lor în vârstă de șase ani, Jack.

Tot azi sunt sarbatoriti

Keo, Ioana Scarlatescu din „Ingerasii” si „Razboiul sexelor”, Andreea Banica din „Meseriasii”, Doug Savant din “Melrose Place” si “Neveste disperate”, Brandon Douglas din “Dr Quinn”, Leigh McCloskey din “Dallas”, “Tanar si nelintstit” si “BH90210”, Michael Gross din “Tremors”, Ricky Dominguez din “Prietenie pe muchie de cutit” si “Studio 60”, Leticia Sabatela din “TNT” si “Sabor a ti”, David Morrissey din “Sense and Sensibility” si “Blackpool”, Sammi Davis din “Lost” si “Homefront” si Juliette Davis din „Nascuti criminali”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata