Chelsea Cutler a lansat varianta deluxe a albumului „When I Close My Eyes”

Chelsea spune: „Când am lansat WICME în octombrie anul trecut, am simțit că nu eram pe deplin pregătită să încep să merg mai departe. Am continuat să scriu și am terminat trei piese noi pe care le-am iubit cu adevărat și am decis că trebuie să facem o versiune deluxe. Sunt atât de încântată să pot continua această eră cu fanii mei, în special cu turneul care începe în doar câteva zile.”
Chelsea Cutler va porni în turneu în primăvara acestui an, cântând la Coachella și The Governors Ball, dar și în alte 25 de locații din Statele Unite ale Americii.

Stream/Download: https://umusic.lnk.to/WICMEDeluxePR

“When I Close My Eyes” a fost scris, produs și înregistrat de Chelsea Cutler împreună cu puțini colaboratori. Proiectul a fost lăudat de NPR’s Weekend Edition, Variety, MTVNews, Entertainment Tonight, COMPLEX, UPROXX, Consequence, HYPEBAE, Ones To Watch. În plus, artista a interpretat piesa “Devin On My Shoulder” la The Late Show with Stephen Colbert.

Chelsea Cutler a acumulat peste 750 milioane de stream-uri în cariera sa și a fost lăudată de Billboard, The New York Times, E! News, PAPER Magazine, Cosmopolitan, Refinery29, UPROXX, HYPEBAE, L’Officiel și Ones To Watch. Ea a concertat la festivaluri faimoase precum: Governors Ball, Bonnaroo și Lollapalooza, dar și la emisiunile The Late Show with Stephen Colbert, The Late Late Show with James Corden, Late Night with Seth Meyers.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata