Chefii, pe ultima sută de metri înainte de bootcamp-ul sezonului 11: ce surprize urmează la Chefi la cuțite în penultima parte a preselecțiilor

În această seară, la Chefi la cuțite, urmează penultima parte a a preselecțiilor: fie că e vorba de farfurii fine dining, rețete tradiționale sau abordări nemaiîntâlnite ale unor mâncăruri clasice, spectacolul culinar va fi la înălțime. Iar în ringul jurizărilor vor intra bucătari cu experiență, dar și concurenți îndrăgostiți de bucătărie, specializați în cu totul alte domenii.

Mai e puțin până la bootcamp, iar pentru a prinde un loc în rândurile celor selectați de Chefi, participanții sunt gata să dea totul – chiar dacă asta înseamnă să concureze împotriva soțului sau a soției. Mihaela și Mario Zahariea sunt un astfel de cuplu: căsătoriți de aproape două decenii și părinții unei fete de 18 ani, cei doi vor intra împreună în această seară în arena preselecțiilor, hotărâți să treacă de această etapă și să ajungă să concureze unul împotriva celuilalt. ”Eu l-am înscris pe el, fiindcă el e cel pasionat de bucătărie. După care m-am înscris și eu și am vrut să concurăm separat”, a declarat Mihaela. ”Eu aș vrea să ajungem în echipe și să concurez împotriva ei!”, a punctat Mario înainte de a păși spre bancul de lucru. ”Între noi, trebuie să recunoaștem, există o competiție nedeclarată. Suntem în competiție orice am face”, a adăugat Mihaela.

Printre concurenții cu experiență în bucătărie se numără Liviu Dragomir. Bucătar de 15 ani, Liviu a lucrat în Marea Britanie. Revenit în țară, și-a dorit să-și îmbogățească experiența cu participarea la celebrul show culinar, unde, însă, talentul de a găti se întâlnește, în aceeași farfurie, cu emoțiile unui platou de televiziune. Liviu a venit la Chefi la cuțite dornic să-i cucerească pe jurați cu o rețetă îndrăzneață. Ce verdicte vor primi acești concurenți din partea Chefilor și ce alte surprize aduc preselecțiile, pe ultima sută de metri, telespectatorii vor descoperi în ediția Chefi la cuțite din această seară, de la 20:30.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata