Charlie Carver din „Teen Wolf” si „Neveste disperate” face 34 de ani

Charlie Carver a debutat în serialul de mare succes Desperate Housewives, unde a jucat în patru sezoane. A absolvit University of Southern California. Și-a continuat cariera cu un rol recurent în Teen Wolf, unde și-a făcut toate cascadoriile singur sau împreună cu fratele său geamăn, Max cu care a jucat in „Teen Wolf” si „Neveste disperate”.

charlie carver si max
charlie carver si max

Nume real: Charles Carver Martensen · Locul naşterii: San Francisco, California, USA · Data naşterii31.07.1988  · Ocupaţie: Actor · Înălţime: 178 cm

Tot azi sunt nascuti

Dean Cain din “Beverly Hills 90210”, “Lois&Clark: Noile aventuri ale lui Superman”, “Hope&Faith” si “Las Vegas”, Rico Rodriguez din „Modern Family”, Wesley Snipes din “Miami Vice” si “H.E.L.P”, Michael Biehn din “Adventure Inc”, Eric Lively din “The L. World” si “Modern Men”, Christina Cox din “Numbers”, Ben Chaplin din “Soldier, soldier” si “Game On”, Loren Dean din “Numbers” si “Bones”, Barry Van Dyke din “Diagnosis Murder”, Lane Davies din “Santa Barbara”, Susan Flanery din “Dragoste si putere” si “Dallas”, BJ. Novak din “The Office” si Rudolf Martin din “Dexter” si “24”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata