Cezar Ouatu, detalii în exclusivitate despre nunta cu Andreea Vilău

Cezar trăiește de ceva timp o poveste superbă de dragoste cu Andreea Vilău, iar peste puțin timp va trece la oficializarea relației.

Cezar Ouatu oferă declarații inedite despre nunta ce va urma. În urmă cu câteva luni a uimit pe toată lumea atunci când a anunțat că va pune punct relației cu iubita sa, însă cei doi nu au putut sta departe prea mult timp și au reușit să se împace.

Și lucrurile nu se încheie aici, căci după ce s-au împăcat, s-au hotărât să facă și pasul cel mare, adică nunta, așa că nu mai au niciun motiv să mai tragă de timp. Artistul a oferit așadar câteva detalii în exclusivitate despre organizarea evenimentului dar și despre relația lui cu Andreea.

„Mai mult ca sigur (n.r. în 2019). Vom fi noi doi şi atât (râde). Încă suntem în tratative. Aş face o chestie mix, şi tradiţională, aş aduce taraf, aş face şi câteva instrumentale populare, manelişti.

Pe de altă parte ne-am dori şi ceva pe o plajă, retras. Nu în România. Amândoi luăm deciziile. Există o chimie. Uneori eu sunt perfecţionist şi asta poate teroriza celălalt om. Ea e mai boemă, artistă”, a afirmat Cezar Ouatu, conform Spynews.

Cezar Ouatu a dat declarații proaspete despre noul sezon „Te cunosc de undeva”. Artistul ne promite momente senzaționale și pline de amuzament

Cântărețul va apărea pe scenă alături de îndrăgitul Șerban Copoț pentru cel de-al 14-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva”, difuzat de Antena 1. În data de 7 septembrie, la ora 20:00, „Te cunosc de undeva” a reînceput cu forțe proaspete, iar Cezar Ouatu se află deja la cea de-a patra participare în acest show.

„Acolo există o problemă. În primă fază, m-au deranjat lentilele de contact, dar am început să le tolerez din ce în ce mai bine. Acum singura chestie care nu-mi creează absolut nici un confort din nici un punct de vedere este epilarea. Acolo este dezastru”, a declarat Cezar, conform Libertatea.

Sursa: News24.ro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata