Cercei de argint cu email, noul trend al verii 2022

Industria bijuteriilor se confruntă cu multe schimbări. De la modul în care cumpărăm bijuterii, la materialele folosite și chiar la aspectul estetic, totul se schimbă rapid.

Impactul noilor tehnologii și a materialelor folosite de producători a dus, de asemenea, la schimbarea tendințelor în materie de modă. Vara aceasta, mai mult ca niciodată, se poartă modelele de cercei argint cu email.

Tendința purtării de cercei din email este din ce în ce mai populară în rândul tinerelor, deoarece cerceii sunt foarte ușori în ureche, sunt accesibili, versatili și merg foarte bine la ținutele de festival. Citește mai departe dacă vrei să vezi ce modele de cercei de argint poți purta vara aceasta ca să arăți cool la cele mai mari festivaluri.

Ce sunt cerceii cu email?

Emailul este un material care se aplică pe suprafața unui alt material. Este, de obicei, o combinație de metale sau minerale și sticlă colorată care se aplică pe o suprafață metalică prin ardere la temperaturi ridicate. Piesele de bijuterie sunt pictate cu culori și desene, iar apoi sunt arse din nou la temperaturi scăzute pentru ca culorile să se lipească de metal. Cerceii cu email ies în evidență prin coloritul lor bogat, vesel și plin de viață.

De ce este trendul cerceilor emailați atât de popular?

Spre deosebire de pietrele prețioase și de cerceii din aur, cerceii din argint cu email sunt ușori, și astfel îi porți purta și îngriji ușor. Cerceii emailați sunt, de asemenea, mai accesibili decât alte tipuri de cercei. În plus, cerceii emailați sunt și foarte versatili: îi poți purta cu orice ținută – casual, formală, de festival etc. De asemenea, cerceii din email sunt disponibili în diverse culori și modele, iar asta înseamnă că îi poți accesoriza la orice ocazie.

 

Modele de cercei din argint cu email pentru vară

Cercei Lia din argint aurit

 

Cerceii din argint Lia reprezintă un model inedit pentru vară. Segmentele din email albastru se îmbină armonios cu cele din pitetricele de zirconia pentru ca tu să obții un efect elegant și stilat. Fii în trend purtând această pereche de cercei, iar ceilalți îți vor admira unicitatea.

 

 

Cercei Lola din argint aurit

Cerceii din argint Lola te ajută să cucerești toate privirile prin aspectul lor jucăuș, oferit de emailul într-o nuanță caldă de albastru deschis. Acești cercei din argint emailat sunt o alegere inspirată pentru ținutele de zi și un ajutor de nădejde în asigurarea unei stări de beatitudine interioară. În plus, ai siguranța că rămâi în trend, deoarece bijuteriile placate cu email sunt preferatele anului 2022.

 

Emailarea este un adevărat procedeu artistic prin care producătorii decorează cerceii din argint și nu numai. Această tehnică este în trend în 2022 și tot mai multe doamne și domnișoare aleg bijuteriile cu email. Completează-ți outfit-ul cu cercei delicați din email și lasă-te admirată de toți cei din jurul tău!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata