Celestal face echipa cu Cecilia Krull pentru piesa “Out In Style”

Cecilia si-a inceput cariera ca actrita Disney. Parintii artistei sunt cantareti de jazz, aceasta cantand la mai multe festivaluri in timpul copilariei. Succesul a venit in 2017, odata cu piesa “Money Heist” (La Casa de Papel), care a cucerit top-urile din intreaga lume. In ultimul sezon al serialului La Casa de Papel, Cecilia a interpretat impreuna cu Frankie Vallie piesa “Can’t Take My Eyes Off You”.

Melodia “My Life Is Going On” a acumulat peste 500 milioane de stream-uri, fiind pe primul loc in mai multe tari precum Italia, Franta, Argentina, Brazilia sau Turcia. Piesa a fost certificata cu discul de platina in Franta si Italia.

Celestal este un muzician, DJ si producator francez, care a inceput sa studieze muzica clasica si jazz la varsta de 5 ani. Acesta a colaborat cu The Black Eyed Peas, Kylie Minogue, Shakira, Enrique Iglesias, Britney Spears si multi alti artisti importanti. In 2017, acesta a decis sa isi inceapa propria cariera, iar hit-ul “Old School Romance” a intrat in Top 100 Global Shazam si a ajuns pe primul loc la un radio din Italia. Piesa a acumulat peste 10 milioane de stream-uri.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata