Celebritățile dezvăluie secretele unei relații fericite de cuplu

Oamenii de multe ori cred că relațiile celebrităților sunt foarte diferite de cele ale unui cuplu normal. Anulând statutul de celebritate, programele istovitoare, distanțele uriașe și presiunea mass-media ei se transformă în persoane la fel de obișnuite ca și noi.

Și vedetele se luptă să-și mențină relațiile sănătoase și frumoase. Și de la câteva dintre ele putem fura chiar câteva trucuri de relaționare.

’O plac pe Victoria pentru cine este ea și nu pentru altceva. Mi-ar plăcea la fel de mult și dacă ar lucra la Tesco. Oamenii pot comenta oricât vor ei, dar eu și Victoria vom rămâne mereu împreună ca soț și soție.’ (David Beckham despre Victoria Beckham)

‘Cred că este sufletul meu pereche, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să muncim la relația noastră pentru că suntem foarte, foarte diferiți’ (Megan Fox despre Brian Austin Green)

‘Ești mult mai puternic când partenerul tău este puternic. Cred cu putere că nu există altă femeie mai potrivită pentru mine decât Jada. Dintre toate femeile pe care le-am cunoscut – și au fost câteva – niciuna n-a știut să se comporte atât de bine cu mine cum a făcut Jada. Oricât de atractivă ar fi o altă femeie sexual, nu am de gând să plec nicăieri. Asta e. Nu-mi imaginez ce ar putea oferi o altă persoană.’ (Will Smith despre Jada Pinkett Smith)

 

 

Foto: Hepta

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata