Cele mai frumoase 3 destinații de vacanță de vară în care să mergi cu copiii și bebelușii

Cu programul de vaccin COVID-19 acum în desfășurare, există o licărire de speranță că ne vom putea bucura de o vacanță de vară anul acesta. Există câteva oferte ieftine în acest moment pentru vara 2021, așa că, dacă nu aveți încă o vacanță de familie rezervată, acum este momentul să începeți să căutați!

Vacanța cu bebeluși și copii mici poate fi mult mai dificilă decât o pauză pentru adulți – ați luat în considerare timpul de călătorie, vremea și ce facilități adaptate copiilor oferă hotelul sau apartamentul? Dacă încă nu cunoașteți zone de călătorie alături de copii, vă sărim în ajutor cu 3 dintre cele mai apreciate destinații de vacanță:

Costa Del Sol, Spania

Accesat cu ușurință în termen de doar câteva ore din România, aveți vreme garantată și plaje frumoase pe care fiecare părinte le dorește atunci când se gândește la o vacanță de vară distractivă. În timp ce o vilă sau un apartament în sistem self-catering ar putea fi ideal dacă doriți să vă pregătiți propriile mese, poate merita să plătiți un pic suplimentar pentru o stațiune all-inclusive, deoarece acestea vor avea o selecție de mese pentru copii, de care chiar și cei mai mofturoși se vor bucura și oferă confortul de a avea mâncare disponibilă în permanență.

Puente Romano Marbella este una dintre aceste stațiuni uimitoare. Cu trei piscine în aer liber și o familie dedicată relaxată pe nisip, există foarte multă varietate pentru o săptămână întreagă. În plus, dacă copiii mici sunt pregătiți pentru lecții de ponei, centrul ecvestru de la fața locului este perfect.

Până la 12 ani, paturile suplimentare sau pătuțurile sunt gratuite. Iahturile pot fi rezervate dacă dumneavoastră și familia doriți o zi singură și există cluburi pentru copii în plin sezon din mai până în septembrie.

Nessebar, Bulgaria

Bulgaria are multe plaje neatinse cu steag albastru, care sunt atât curate, cât și sigure, astfel încât să vă distrați jucându-vă în nisip sau vâslind în mare cu cei mici. Nessebar are atât orașe vechi, cât și orașe noi de explorat, cu o mulțime de locuri pentru cumpărături și mâncare în timpul zilei și seara devreme înainte de a vă retrage la hotelul sau vila dvs. pentru culcare.

Toscana, Italia

O altă destinație italiană prietenoasă copiilor este Toscana, unde vă puteți răsfăța cu pizza și înghețată în soarele italian, în timp ce micuții dvs. își pot petrece zilele jucându-se în piscină. Orașul medieval Lucca este complet plat și ușor de navigat cu un cărucior, dar s-ar putea să doriți să vă gândiți să călătoriți în afara sezonului, deoarece temperaturile cresc în lunile de vară și poate fi prea cald pentru bebeluși și copii mici.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata