in ,

Cele mai exotice destinații pentru luna de miere

Nunta este un eveniment unic în viață. Te pregătești cu mult timp înainte pentru ca totul să iasă perfect. Îți cumperi rochia și pantofii cu un an înainte, alegi cel mai bun restaurant, fotograf și DJ, iar machiajul este impecabil. Aceste elemente trebuie să fie perfecte nu doar pentru eveniment în sine, ci și pentru amintirile cu care rămâneți din ziua nunții. Și, pentru că te-ai stresat îndeajuns de mult în perioada de dinaintea evenimentului, este momentul să vă relaxați așa cum se cuvine: în luna de miere. Iată câteva destinații exotice accesibile pentru luna de miere ideală:

1. Goa, India

Foto: lonelyplanet.com

Când discutăm despre Goa, ne referim fără doar și poate la soare, nisip fierbinte, petreceri și ore în șir petrecute pe plajă, toate alăturate unui spiritualism aparte, dar și culturii indo-portugheză, regăsită atât în cultura culinară, dar și în stilul arhitectural. Dacă încă de pe vremea coloniștilor, Goa era o destinație turistică, astăzi a devenit o destinație boemă foarte preferată de mulți artiști.

Două săptămâni în Goa te pot face să scoți din buzunar circa 500 de euro de persoană, preț ce include zborul dus-întors din București și cazare la un hotel bun. Sunt foarte multe zboruri accesibile către Goa.

2. Sri Lanka

Foto: chariotworldtours.com

Sri Lanka a fost descrisă de către Marco Polo drept una dintre cele mai superbe insule pe care acesta le-a văzut vreodată și așa și este. Cu alte cuvinte, putem confirma și astăzi ce a spus celebrul Marco Polo, deoarece plajele neumblate încă de oameni, jungla de smarald din inima insulei dar și o faună superbă, parcă sunt desprinse din filme.

Toate acestea fac din „Lacrima Indiei”, așa cum este ea supranumită, o destinație pe care trebuie să o vizitați măcar o dată în viață.

Pentru o vacanță în Sri Lanka poți scoate din buzunar în jur de 500-600 de euro de persoană, pentru 9-10 zile, preț în care sunt incluse atât zborul cât și cazarea.

3. Santorini, Grecia

Foto: independent.co.uk

Aflată într-un vulcan activ, Santorini este considerată a fi o perlă a Mării Egee și una dintre cele mai vizitate insule ale Greciei, dar una dintre destinațiile ideale din lume, având un aer romantic, întotdeauna pe placul tinerilor căsătoriți de peste tot în lume.

Pentru o vacanță de 5-7 zile în Santorini, dacă îți faci rezervările din timp, vei putea plăti între 200 și 300 de euro de persoană, incluzând atât zborul cât și cazarea.

4. Punta Cana, Republica Dominicană

Foto: booking.com

Cu alte cuvinte, este un vis. Destinația oricui visează la un paradis aflat pe o insulă cu un nisip foarte alb și extrem de fin încât nici nu știi dacă e real sau nu. Mai pune și apele limpezi, turcoaz, dar și foarte multe opțiuni de cazare la prețuri accesibile și este foarte posibil să te bucuri de una dintre cele mai adorate destinații exotice pentru o lună de miere perfectă în Caraibe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

antonia si alina ceusan

Antonia lansează single-ul ”Como ¡Ay!” cu un videoclip funny și provocator în care invitat special este Alina Ceușan

Interviu Alina Eremia: „Am facut sport acasa, urcam 11 etaje si repetam asta de 3 ori cu pauze de 1 minut”