Cea de-a treia ediție Old Blacks Festival s-a încheiat cu succes! “Fenomenul rock continuă și este dus mai departe din generație în generație!”

Cea de-a 3-a ediție OLD BLACKS Rock & More s-a încheiat cu succes. Aceasta s-a desfășurat pe data de 17 iunie la București – Arenele Romane și a fost un adevărat pansament pentru sufletul iubitorilor de rock!

 

IRIS – Cristi Minculescu, Valter&Boro, Timpuri Noi, Șuie Paparude și Iedera Oficial au urcat pe 17 Iunie pe scena de la Arenele Romane, iar fanii au fost în extaz.

 

“Chiar dacă a plouat a fost un eveniment foarte frumos. Ca de fiecare dată fanii rock-ului de calitate s-au ridicat la așteptările artiștilor și au reacționat foarte bine la momentele importante de pe scenă. Iris, Șuie Paparude, Timpuri Noi, Iedera au făcut un adevărat spectacol. Au fost 6 ore de rock și ca la fiecare ediție de Old Blacks Festival au urcat trupe noi rock pe scenă, păstrând tradiția Old Blacks Festival de a da curaj trupelor tinere de rock să își continue drumul pentru că de fapt asta înseamnă acest festival! Trupele noi de rock se întâlnesc cu cele vechi, cu

tradiție, astfel încât fenomenul rock continuă și este dus mai departe din generație în generație!”, a declarat Marius Chină, unul dintre organizatorii festivalului.

 

Într-o singură zi de festival au urcat pe scenă unele dintre cele mai îndrăgite trupe de publicul autohton: IRIS – Cristi Minculescu, Valter & Boro, ȘUIE PAPARUDE, TIMPURI NOI, IEDERA, Jack of All Trades, Berzerk.

 

“Pentru că ecourile în rândul publicului au fost pozitive, ne dorim ca festivalul nostru să devină un festival-tradiție al Bucureștiului”, a mai adăugat Marius Chină.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata